Fotbal international

Marc Overmars, atac dur la UEFA: “Sunt ca Trump! Îi interesează doar banii, nu sănătatea oamenilor!”

03.04.2020 | 20:14
Marc Overmars atac dur la UEFA Sunt ca Trump Ii intereseaza doar banii nu sanatatea oamenilor
ADVERTISEMENT

Și în Olanda pandemia de coronavirus înspăimântă populația și trimite oameni în pământ. Olanda este una dintre cele două țări, alături de vecina Belgia, unde medicii au trecut la decizii extrem de discutabile privind bolnavii de coronavirus.

Marc Overmars, atac dur la UEFA și la Federația din Olanda

Pur și simplu dacă este vorba de o persoană în vârstă îi comunică faptul că e mai bine să accepte moartea și să lase aparatura de ventilație celor mai tineri, care mai au încă ani buni în față de trăit.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, o cinică condamnare la moarte fără a se mișca un mușchi pe obraz la seninătatea cu care rostesc sentința și ceea ce au vorbit au început deja să pună în practică, lăsând să moară persoanele în vârstă și concentrându-și atenția numai asupra cazurilor în care pacienții sunt oameni până la 60 de ani.

Overmars vrea să nu se mai joace nici un meci din acest sezon

Fostul internațional Marc Overmars nu comentează în nici un fel acest act contrar oricăror principii ale lui Hipocrate, dar sare ca ars de intenția UEFAși a federațiilor naționale de pe continent de a termina competițiile interne fie și dacă le vor duce până în luna august.

ADVERTISEMENT

Overmars este partizanul închiderii acum, imediat, a campionatului, cu formula ca titlul să nu se acorde, pentru a nu se crea polemici, pentru că după 26 de etape, unde l-a oprit COVID 19, fosta sa echipă, Ajax și AZ Alkmaar sunt, surprinzător, la egalitate de puncte.

Atac în paginile cotidianului Der Telegraaf

El a pornit un atac furibund în paginile celui mai prestigios cotidian din Olanda, Der Telegraaf, la adresa UEFA și a federației țării sale.

ADVERTISEMENT

„Este de neînțeles că UEFA și Asociația olandeză de fotbal nu încheie definitiv competițiile. Sunt ca Trump cu o săptămână în urmă: cu sute de decese în fiecare zi, economia este mai importantă pentru ei decât sănătatea .

Neașteptatul răspuns al fanilor lui Ajax

“Am sperat că federația va lua o poziție independentă, dar văd că se ascunde în spatele deciziilor UEFA.” Însă sunt destule voci care îi replică lui Overmars faptul că are un motiv pentru aceste atacuri.

ADVERTISEMENT

Îi este frică din ce în ce mai tare că Ajax nu va lua campionatul dacă se va continua să se joace, susțin chiar o parte dintre suporterii lăncierilor, care îl acuză pe fostul lor jucător de multă ipocrizie.

ADVERTISEMENT