Fotbal international

Marc ter Stegen e gata să plece acum de la Barcelona. Cum îl poate transfera Pep Guardiola la Manchester City

26.04.2020 | 19:15
Marc ter Stegen e gata sa plece acum de la Barcelona Cum il poate transfera Pep Guardiola la Manchester City
ADVERTISEMENT

Unul dintre oamenii de bază ai catalanilor, portarul Marc Andre ter Stegen e gata să plece acum de la Barcelona! Cotat între primii trei goalkeeperi din lume germanul e dorit de marile cluburi: Manchester City, Juventus, Bayern Munchen și PSG.

Marc ter Stegen vrea să plece pentru că Barca nu îi mărește salariul

Cele mai mari șanse pare a le avea Pep Gurdiola de la Manchester City. Care astfel ar renunța la brazilianul Ederson, acesta având destule variante de a nu rămâne fără angajament.

ADVERTISEMENT

ter Stegen nu se află pe drumul bun în privința renegocierii unui contract cu actualul său club. El are la Barcelona unul dintre cele mai mici salarii, doar 4,8 milioane de euro și a solicitat dublu ca să rămână.

Catalanii se gândesc deja la înlocuitorul germanului

Lucru neacceptat de conducerea catalanilor, care se gândesc deja la soluția de înlocuire a germanului cu portarul Andre Onana de la Ajax.

ADVERTISEMENT

Barcelona l-a înștiințat pe ter Stegen că pe durata pandemiei se sistează orice negocieri legate de contract, acestea urmând a fi reluate după ce virusul va fi eradicat.

Germanul a făcut senzație cu declarația din El Pais

Portarul german de 27 de ani, ajuns la Barcelona în 2014, de la Borussia Monchengladbach a afirmat, pentru El Pais, că nu prea se pricepe la fotbal şi nici nu se uită la multe partide în timpul liber.

ADVERTISEMENT

“În Spania, am o problemă cu numele adversarilor mei, nu ştiu cum îi cheamă. Când mi sunt arătaţi pe video, ştiu cine e, cum se mişcă pe teren sau cum şutează.

E un pic ciudat. Nu mă uit prea mult la fotbal, numai când sunt meciuri bune sau când joacă prieteni de-ai mei. Uneori sunt întrebat de numele unui jucător şi habar n-am cine e”

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola are o stimă deosebită pentru portarul german și e convins că venirea lui la City ar reprezenta un mare plus. Cu fizicul său ter Stegen nu poate avea probleme în a se impune în Premier League.

ADVERTISEMENT