Cele mai citite

Marca: “47 milioane de spanioli, 23 de jucători, un selecţioner, o misiune: VICTORIA!”

Marca încurajează naţionala Spaniei înaintea meciului crucial de azi cu Chile! "47 milioane de spanioli, 23 de jucători, un selecţioner, o misiune: VICTORIA!", titrează cel mai important...
18.06.2014 | 10:40
ADVERTISEMENT

Marca încurajează naţionala Spaniei înaintea meciului crucial de azi cu Chile! “47 milioane de spanioli, 23 de jucători, un selecţioner, o misiune: VICTORIA!”, titrează cel mai important cotidian sportiv din Spania.

g1806.9e0e4f142eabf3d30664847a5b9a8fb4

ADVERTISEMENT

Restul presei se concentrează, în bună măsură, asupra prestaţiei de excepţie pe care portarul Mexicului a avut-o împotriva Braziliei, datorită căreia, naţionala ţării sale a obţinut un preţios 0-0.

gazzetta 18.06

ADVERTISEMENT

“Brazilia s-a lovit de Ochoa şi nu reuşeşte decît 0-0 împotriva Mexicului!”, scrie Gazzetta dello Sport, după ce Ochoa a avut cîteva reflexe senzaţionale împotriva Selecao.

lequipe

Asupra evoluţiei portarului mexican, care la final a declarat că a făcut meciul vieţii, se concentrează şi L’Equipe! “Ochoa merită felicitat pentru ce a realizat!”, este declaraţia de deschidere care îi aparţine chiar căpitanului gazdelor Mondialului, Thiago Silva, care a ratat o bună ocazie de gol în finalul partidei, blocat fiind de goalkeeper.

ADVERTISEMENT

bild

Bild alocă în continuare un amplu spaţiu lui Michael Schumacher care, după ce a ieşit în comă, a fost mutat la o clinică de recuperare de lux. În acelaşi timp, tabloidul german analizează şi situaţia lui Mesut Ozil care la finalul victoriei cu Portugalia, scor 4-0, nu a mers să salute galeria Germaniei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri