ADVERTISEMENT
Fotbal international

Marca CR7, deținută de Cristiano Ronaldo, imprimată pe o captură impresionantă de cocaină

Autor: Patrice Podina | 04.04.2021 | 10:34
Marca CR7, deținută de Cristiano Ronaldo, imprimată pe o captură impresionantă de cocaină
Cristiano Ronaldo Sursa foto: Hepta.ro

Polițiștii din New York au capturat recent o cantitate impresionantă de droguri, pe care era ștanțată marca CR7, aparținând starului portughez Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

The Sun scrie că nu există, totuși, nicio legătură între atacantul lui Juventus Torino și bărbații care dețineau nu mai puțin de 50 de kilograme de cocaină, astfel că fotbalistul nu va fi cercetat pentru trafic de droguri.

Cocaina a fost descoperită într-un apartament din New York, de unde polițiștii au mai confiscat o armă de foc, 10.000 de dolari și o mașină de numărat bani.

Traficanții de droguri au încercat și în trecut să profite de popularitatea lui Cristiano Ronaldo

Captura de droguri din Statele Unite este a doua în decurs de aproximativ doi ani, în care traficanții încearcă să profite de popularitatea căpitanului naționalei Portugaliei.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul anului 2018, în Franța, polițiștii au arestat un cetățean care avea în apartamentul său pachete în greutate totală de 500 de grame de canabis și 50 de grame de cocaină.

Drogurile erau împachetate în ambalaje care aveau pe ele câte o fotografie a lui Cristiano Ronaldo în tricoul lui Juventus Torino. Nici în acest caz nu s-a descoperit vreo legătură între fotbalist și traficanți.

Messi și Neymar, implicați fără voia lor în cele mai impresionante capturi de droguri

Cristiano Ronaldo nu este singurul sportiv de imaginea căruia încearcă să profite traficanții de droguri. Lionel Messi și Neymar Jr. au fost și ei ”ștanțați” pe cantități impresionante de droguri.

ADVERTISEMENT

În vara lui 2018, autoritățile din Guatemala au confiscat 823 de kilograme de cocaină, descoperite la bordul unui mic submarin, care erau ambalate în pachete cu imaginea fotbalistului brazilian Neymar pe ele.

Trei cetățeni columbieni au fost arestați la momentul respectiv, iar drogurile au fost trimise la baza navală din San Jose, unde au fost distruse. Nici în cazul cu pricina nu a fost descoperită vreo legătură între starul brazilian al lui PSG și traficanții de droguri.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare cantitate de cocaină, 288 de pachete, cu o greutate totală de 1.417 kilograme, imprimate cu un portret al lui Messi, îmbrăcat în tricoul Barcelonei, alături de litera M stilizată, a fost descoperită în 2017, în Peru.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!