Cele mai citite

MARCA: “Del Bosque a găsit VINOVAŢII! Fabregas şi Pique, dezamăgirile selecţionerului”

MARCA: Dezamăgirile lui Del Bosque...
25.06.2014 | 08:55
ADVERTISEMENT

MARCA: Dezamăgirile lui Del Bosque

Spania a părăsit ruşinos Cupa Mondială din Brazilia şi a revenit acasă. La aeroport, ibericii au fost aşteptaţi de aproximativ 250 de suporteri, care surprinzător, nu i-au huiduit pe Xavi şi compania. Totuşi, jurnaliştii de la Marca au aflat că Cesc Fabregas şi Gerard Pique sînt principalii vinovaţi în viziunea lui Vicente Del Bosque pentru parcursul slab al Spaniei la turneul final din Brazilia.

marca

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Colaps

Italia a fost eliminată de la Cupa Mondială după ce a pierdut partida decisivă cu Uruguay. La scurt timp după finalul meciului, selecţionerul Cesare Prandelli şi preşedintele Giancarlo Abete şi-au prezentat demisiile. Jurnaliştii de la Gazzetta analizează cauzele care au dus la eliminarea Italiei de la Campionatul Mondial, fiind de părere că şi arbitrul de la partida cu Uruguay a contribuit la eşecul “Squadrei Azzurra”, după ce acesta nu l-a eliminat pe Suarez.

gazzetta

L’EQUIPE: Ultimul hop

În această seară, de la ora 23:00, Franţa va da piept cu Ecuador în ultima partidă a grupei E a Cupei Mondiale. La prima vedere, meciul reprezintă o formalitate pentru “cocoşi”, care au punctaj maxim după primele două etape. Totuşi, reprezentativa lui Deschamps vrea maximum de puncte şi îi va ataca încă din start pe sud-americani.

ADVERTISEMENT

lequipe

BILD: Continuă cercetările în cazul dosarului dispărut al lui Schumacher

Dosarul medical al fostului pilot de Formula 1 a fost furat de la spitalul din Grenoble, unde acesta a stat internat aproximativ o jumătate de an. Instituţia medicală a depus plîngere la poliţie pentru furt şi încălcarea secretului medical. În tot acest timp, membrii familiei lui Michael Schumacher încearcă să împiedice publicarea documentelor, după ce o persoană a încercat să le vîndă mai multor publicaţii din Europa în schimbul a 50.000 de euro. Cercetările în acest caz continuă.

bild

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri