Cele mai citite

Marca descrie în două cuvinte Brazilia – Germania 1-7: “Umilinţă mondială!”

Cutremurul fotbalistic care a avut loc la Cupa Mondială marţi seara, cînd Brazilia a fost umilită cu 7-1 de Germania în chiar semifinala competiţiei nu a rămas fără ecou nici în cele mai...
09.07.2014 | 10:00

Cutremurul fotbalistic care a avut loc la Cupa Mondială marţi seara, cînd Brazilia a fost umilită cu 7-1 de Germania în chiar semifinala competiţiei nu a rămas fără ecou nici în cele mai prestigioase publicaţii ale Europei.

Marca prezintă imaginea deznădejdiei pe prima pagină printr-o fotografie cu David Luiz îngenunchiat. Este vorba chiar despre cel care la finalul meciului a izbucnit în lacrimi. “Umilinţă mondială! Germania a declanşat o tornadă de fotbal şi goluri în faţa Braziliei. Scolari a trăit ruşinea de a fi pe banca unei caricaturi de echipe”, scrie cotidianul de casă al lui Real Madrid, echipa care aproape sigur îl va legitima pe Toni Kroos, omul care a marcat cea mai rapidă dublă din istoria Cupelor Mondiale.

g0907.64a47e59fd425357092e433db0ac52e0

Şi Gazzetta dello Sport îi compătimeşte pe brazilieni şi ridică în slăvi pe nemţi, după rezultatul istoric de la Belo Horizonte. “Toată tristeţea din lume!” titrează italienii, publicînd şi două fotografii care intră în contradicţie completă. Una cu suporterii brazilieni trişti şi deznădăjduiţi, emoţionantă pentru orice iubitor al fotbalului, şi una cu jucătorii lui Joachim Low care jubilează după unul dintre cele şapte goluri marcate în poarta nefericitului Julio Cesar.

prima_pagina_grande

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri