Marca: Ce galaxie! Madridul călătoreşte în viitor

George Nistor   
în Nicio categorie
01/02/2014, 09:29
Marca: Ce galaxie! Madridul călătoreşte în viitor GALERIE FOTO

Presa internaţională tratează şi astăzi subiecte interesante pentru toţi pasionaţii de sport.

MARCA. Galaxia Bernabeu

Jurnaliştii spanioli de la cotidianul sportiv Marca aduc în prim plan noul proiect al lui Real Madrid. Formaţia din capitala Spaniei va moderniza stadionul Stadionul Santiago Bernabeu. “Vrem ca Bernabeu să fie cel mai bun stadion din lume”, a spus preşedintele Florentino Perez despre transformare care va costa aproximativ 400 milioane de euro. Arena din Madrid va arăta ca un adevărat OZN datorită tehnologiei LED care va permite ca stadionul să afişeze diferite imagini cu simbolurile Realului. Proiectul va fi finalizat pînă în 2018.

marca

 

L’ Equipe. Halucinantul Lavillenie

Cotidianul francez L’Equipe  titrează pe prima pagină performanţa atletului Renauld Lavillenie, care a bătut recordul Franţei la sărituri. Lavillenie a reuşit o săritură cu prăjina la înălţimea de 6m08 în com şi a devenit la Bydgoszcz, în Polonia, al doilea cel mai bun săritor din istorie.

l_equip.750

Gazzetta dello Sport. Trădarea lui Osvaldo

Italienii de la Gazzetta dello Sport pun pe prima pagină cel mai important transfer realizat în Italia în această perioadă de mercato. Fostul jucător al Romei, Pablo Daniel Osvaldo, s-a întors în Italia, pentru a juca la Juventus. Italo-argentinianul a revenit în ţara în care a cunoscut cele mai bune evoluţii, după o aventură scurtă la Southampton. Chiar dacă nu au avut o relaţie prea bună cu atacantul, fiind acuzat de mai multe ori că este nepăsător şi mult prea vulcanic, Osvaldo este considerat de suporterii giallorossi drept un trădător.

prima_pagina_grande

 

Bild. Schumacher îşi poate reveni

Jurnaliştii nemţi susţin că starea lui Michael Schumacher s-a putea îmbunătăţi, fostul campion mondial răspunde bine la exerciţiile care-i testează reflexele. Doctorii susţin că dieta şi forma fizică bună pe care “Schumi” a avut-o de-a lungul timpului ar putea fi un factor extrem de important în recuperea acestuia.

bild

Închide ×