Cele mai citite

Marca îl citează pe Ronaldo: “Mereu am visat să iau Liga cu Real Madrid!”

Marca prefaţează finalul de sezon, concentrîndu-se pe cele mai importante partide ale sezonului. Ambele o au în prim plan pe Atletico Madrid. Primul dintre ele, partida de pe Camp Nou, de...
16.05.2014 | 10:18

Marca prefaţează finalul de sezon, concentrîndu-se pe cele mai importante partide ale sezonului. Ambele o au în prim plan pe Atletico Madrid. Primul dintre ele, partida de pe Camp Nou, de sîmbătă, în care jucătorii lui Diego Simeone pot cuceri titlul după o pauză de 18 ani, chiar şi cu un rezultat de egalitate. “Cholo îi cere lui Villa un gol de aur”, titrează publicaţia madrilenă, referindu-se la speranţele ca trofeul să fie adus chiar de fotul fotbalist al catalanilor. Urmează peste patru zile şi finala Ligii Campionilor unde Atletico va întîlni o altă mare rivală, Real, care are cel mai bun jucător din lume în acest moment, Cristiano Ronaldo. “Am visat mereu să cîştig Liga Campionilor cu Real Madrid!”, a declarat portughezul conform aceleiaşi surse.

g1605.472815fe3fab668c5dc19f4de0272cb2

Italia nu a definitivat lotul final pentru Cupa Mondială, iar Cesare Prandelli mai are încă unele dileme. Una dintre ele se referă la unul dintre posturile de atacant, pe care se bat Giuseppe Rossi şi Antonio Cassano. Chiar dacă, în mod normal, doar unul ar trebui să meargă în Brazilia, selecţionerul a declarat, conform Gazzetta dello Sport că s-ar putea găsi loc pentru amîndoi. Prandelli mai vorbeşte şi despre şansele golgheterului Immobile, dar şi despre alţi jucători despre care nu se ştie, momentan, dacă vor prinde lotul.

gazzetta_sport.750 (1)

L’Equipe deschide ediţia cu o copertă interesantă, care se referă la echipele din Ligue 1 care îşi vor schimba antrenorul în această pauză dintre sezoane. Cele mai importante cluburi pe această listă sînt AS Monaco, Saint Etienne, Lyon, Bordeaux, Sochaux şi Ajaccio. Motivele schimbărilor fiind diferite. Dacă la primele este vorba despre ratarea unor obiective în vîrf, problema celorlalte este clasarea foarte slabă în clasament.

l_equip.750 (1)

Bildul vorbeşte despre accidentarea suferită de unul dintre fotbaliştii aduşi de Guardiola la Bayern Munchen, Thiago. Spaniolul va lipsi două luni de pe teren şi nu va putea fi apt pentru Cupa Mondială din Brazilia. În locul lui favorit la convocare este jucătorul lui Manchester United, Juan Mata.

bild 16.05

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri