Nicio categorie

MARCA: “Prima victimă după umilinţa Spaniei din Brazilia! Un super fotbalist se retrage”

MARCA: Prima victimă după eliminarea Spaniei...
Autor: Răzvan Scarlat | 21.06.2014 | 09:11

MARCA: Prima victimă după eliminarea Spaniei

Eliminarea ruşinoasă suferită de Spania în Brazilia i-a determinat pe mai mulţi jucători reprezentativi să ia în calcul retragerea de la echipa naţională. Primul care a făcut acest pas este Xabi Alonso, anunţă jurnaliştii de la Marca. Aceştia susţin că mijlocaşul luase decizia încă dinaintea înfrîngerii cu Chile, dorind să se dedice asupra carierei de la echipa de club.

marca

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Tremură pentru calificare

Italia a pierdut, surprinzător, partida contra reprezentativei statului Costa Rica şi va juca meciul decisiv pentru calificarea în optimile Cupei Mondiale cu Uruguay. Jurnaliştii din “Cizmă” se tem de un dezastru la partida de marţi şi îi sfătuieşte pe fotbalişti să se trezească pînă nu este prea tîrziu.

gazzetta

L’EQUIPE: Vertiginoşi

Franţa a învins, scor 5-2, pe Elveţia, iar rezultatul i-a entuziasmat pe jurnaliştii din Hexagon. Aceştia au numai cuvinte de laudă la adresa lui Benzema şi compania şi visează la cucerirea Cupei Mondiale. “Cocoşii” nu le-au dat nici o şansă adversarilor şi aşteaptă cu încredere ultima partidă din grupă, contra Ecuadorului.

une_21062014_v65

BILD: Muller vs Boateng

Germania va da piept cu Ghana în această seară, iar ziariştii nemţi alocă un spaţiu generos acestei partide. Interesant va fi duelul dintre Thomas Muller şi Kevin Prince Boateng, vedetele celor două selecţionate, care, de altfel, sînt şi adversari în Bundesliga.

bild

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!