News

MARCA: “Super transfer la Real Madrid! Ce mijlocaş de clasă vrea Ancelotti”

MARCA: Operaţiunea James...
Autor: Răzvan Scarlat | 01.07.2014 | 08:38

MARCA: Operaţiunea James

După Toni Kroos, Real Madrid a mai pus ochii pe un fotbalist care face senzaţie în aceste zile la Cupa Mondială din Brazilia. Conform jurnaliştilor iberici, trupa lui Ancelotti va porni negocierile cu AS Monaco pentru transferul lui James Rodriguez. Pe lîngă o sumă de bani, deţinătoarea Ligii Campionilor este gata să ofere la schimb mai mulţi jucători care nu intră în vederile antrenorului italian.

marca

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Pogba vs. Ozil

Franţa şi Germania se vor duela, pe 4 iulie, pentru un loc în semifinalele Cupei Mondiale din Brazilia. Jurnaliştii italieni au dedicat prima pagină acestei partide şi au realizat o comparaţie între Pogba şi Ozil, cei mai în formă fotbalişti ai celor două reprezentative.

gazzetta

L’EQUIPE: Aproape de istorie

Franţa s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale după ce a învins, scor 2-0, reprezentativa Nigeriei. Pogba a fost omul partidei, iar jurnaliştii din Hexagon sînt convinşi că selecţionata “cocoşului galic” poate cuceri din nou cel mai rîvnit trofeu după o pauză de 16 ani.

lequipe

BILD: Întîlnire de foc cu Franţa

Jurnaliştii nemţi sînt la picioarele selecţionatei antrenate de Joachim Low, după ce aceasta a reuşit să se califice în sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Totuşi, germanii sînt conştienţi că îi aşteaptă o partidă foarte dificilă în turul următor, Franţa fiind o reprezentativă în formă.

bild

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!