Sport
notix pixel id

Arbitru de coșmar pentru Dinamo la meciul cu FC Argeș. I-a făcut praf pe „câini” într-un meci decisiv

Marcel Bârsan a fost delegat de CCA la meciul dintre FC Argeș și Dinamo, prima partidă din etapa a 22-a din Casa Pariurilor Liga 1, după ce a făcut praf CFR Cluj - Dinamo.
21.01.2022 | 10:55
Arbitru de cosmar pentru Dinamo la meciul cu FC Arges Ia facut praf pe caini intrun meci decisiv
Meciul dintre FC Argeș și Dinamo va fi arbitrat de Marcel Bârsan, arbitru cu care oaspeții nu au amintiri foarte plăcute. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican debutează  într-un meci oficial pe banca lui Dinamo în deplasare cu FC Argeș, iar FANATIK a aflat în exclusivitate problemele de lot cu care se confruntă „câinii”.

Dinamo și-a prezentat cele șase achiziții, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că și portarul Cristiano Figuiredo e aproape să semneze cu alb-roșiii, precum și un atacant croat, Nikola Mandic.

ADVERTISEMENT

FC Argeș – Dinamo va fi arbitrat de Marcel Bârsan

Dinamo nu a avut foarte multe probleme de arbitraj în acest sezon, însă cu Marcel Bârsan la centru, „câinii” au fost dezavantajați clar în sezonul trecut cu CFR Cluj.

Partida din Gruia din sezonul regular, una foarte importantă pentru Dinamo în lupta pentru evitarea retrogradării, a fost marcată de două eliminări extrem de ușoare acordate de Marcel Bârsan încă din prima repriză.

ADVERTISEMENT

Dinamo rămânea atunci fără doi dintre cei mai importanți jucători, în frunte cu Paul Anton, trimis la cabine de Marcel Bârsan după doar 37 de minute de joc.

Mijlocașul lui Dinamo a văzut al doilea galben în minutul 37, la o fază la care Marcel Bârsan a lăsat jocul să continue. A revenit apoi asupra fazei și l-a eliminat pe Anton, care a protestat uluit. În mod normal, arbitrii opresc imediat jocul când e vorba de eliminarea unui jucător. Șase minute mai târziu era eliminat și stoperul Florin Bejan pentru cumul de cartonașe.

ADVERTISEMENT

Arbitrii asistenți ai meciului dintre FC Argeș și Dinamo vor fi Mihai Marica și Marius Badea. De la acel meci, Marcel Bârsan a fost evitat să mai fie delegat la meciurile lui Dinamo.

Dinamo, la primul meci fără Deian Sorescu

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Deian Sorescu în Polonia la Rakow, iar jucătorul a semnat deja contractul și a plecat în cantonamentul din Antalya (Turcia).

ADVERTISEMENT

Dinamo rămâne astfel fără cel mai bun jucător din campionatul trecut și din acest sezon, iar Flavius Stoican resimte deja lipsa jucătorului înainte de meciul cu piteștenii.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi, nu vreau să dau un procent în privința lipsei lui Sorescu, dar sunt convins că va demonstra că este de valoare. Pe lângă calitățile pe care le are, este un fotbalist special.

Dinamo, aflându-se pe loc retrogradabil, un jucător să fie curtat de atâtea echipe înseamnă că este un caz special. A primit un salariu destul de bun. Sorescu este special, un caracter puternic, și cred că va reuși”, a spus antrenorul „câinilor”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT