Fotbal intern

Marcel Bîrsan, gol validat eronat pentru Dinamo! Crăciunescu: ”Nu înțeleg! Cum să nu dai fault?”

27.01.2021 | 21:35
Marcel Bîrsan, gol validat eronat pentru Dinamo! Crăciunescu: ”Nu înțeleg! Cum să nu dai fault?”
Marcel Bârsan a comis o gafă uriaşă în partida Dinamo - Gaz Metan
ADVERTISEMENT

Dinamo a codus la pauză în partida cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, după un gol marcat de Puljic în minutul 43. La o fază la care Marcel Bârsan ar fi trebuit să fluiere un fault la portar cât se poate de clar, comis de Bejan. Ion Crăciunescu a criticat vehement decizia centralului.

În minutul 43, Paul Anton a trimis direct spre poartă din corner. Răzvan Pleşca a reuşit să respingă şi a fost apoi evident busculat de Florin Bejan.

Mingea a ricoşat în ceafa lui Puljic, iar din fundaşul lui Dinamo s-a dus în poartă. Căzut după contactul cu Bejan, Pleşca nu a putut să intervină.

ADVERTISEMENT

Marcel Bârsan a arbitrat şi partida tur dintre Dinamo şi Gaz Metan Mediaş. “Câinii” s-au impus în acea deplasare

Sebastian Gheorghe a dat impresia că vrea să semnalizeze infracţiunea comisă de Bejan. Dar a renunţat, după ce Marcel Bârsan a rămas ferm pe poziţie şi a validat golul. Golul a fost validat, iar Dinamo a trecut în avantaj.

Jucătorii medieşeni l-au înconjurat pe Bârsan şi au protestat vehement, dar centralul a arătat centrul terenului. Marcel Bârsan a fost la centru şi în meciul tur dintre cele două echipe. Dinamo se impunea la Mediaş, scor 3-1.

ADVERTISEMENT

Medieşenii sunt cei care au reuşit să deschidă scorul în minutul 7, prin Ricardo Valente. Gueye a fost cel care a reuşit să egaleze, în minutul 32, după o pasă primită de la Nemec.

„Portarul nu se mai bucură de niciun privilegiu în careu. În această fază, portarul boxează mingea, iar adversarul intră în el. Jocul trebuia oprit și acordat fault în atac.

ADVERTISEMENT

Spuneți-mi și mie dacă eu joc mingea…că nu înțeleg, eu ca portar joc mingea, dar aici atacantul nu joacă mingea, se duce direct în portar. Cum să nu dai fault? Mai ales că a fost la portar, care trebuie protejat”, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Dinamo are o singură victorie în 2021, pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 2-0. Medieşenii sunt neînvinşi în 2021, cu şapte puncte obţinute în trei meciuri.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri