Sport

Marcel Bîrsan, salvat de VAR după ce nu a văzut două eliminări clare în FC Argeș – Petrolul. Robert Moldoveanu, fault „criminal” la doar 3 minute de la intrarea pe teren

Robert Moldoveanu a comis un faul grosolan și inexplicabil. A lăsat Petrolul în 10 oameni cu Argeșul și l-a scos din joc pe Rizzi.
19.05.2023 | 21:47
Marcel Birsan salvat de VAR dupa ce nu a vazut doua eliminari clare in FC Arges  Petrolul Robert Moldoveanu fault criminal la doar 3 minute de la intrarea pe teren
2 roșii directe au văzut jucătorii Petrolului în doar 10 minute în meciul cu FC Argeș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Robert Moldoveanu a comis un gest incalificabil la meciul dintre FC Argeș și Petrolul Ploiești, decisiv pentru piteșteni în încercarea de a se salva de retrogradarea directă.

Robert Moldoveanu, „cadou” nesperat pentru FC Argeș în meciul cu Petrolul

Robert Moldoveanu a intrat pe teren în minutul 58 în locul lui Diomande, însă fostul atacant al lui Dinamo și Farul a văzut cartonașul roșu după doar trei minute.

ADVERTISEMENT

Atacantul a comis o intrare violentă la Facundo Rizzi, iar fundașul a avut nevoie de înlocuire și a dat peste cap planul defensiv al piteștenilor. Marcel Bârsan nu l-a eliminat din prima pe Moldoveanu și a fost chemat să revadă faza la VAR.

Eliminarea a căzut cum nu se poate mai bine pentru argeșeni, care aveau nevoie disperată de victorie pentru a se salva de retrogradare și să îi trimită pe Chindia Târgoviște în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a venit și pe fondul unui joc bun al „lupilor-galbeni”, care și-au creat mai multe ocazii și au avut și un gol anulat cu arbitrajul video.

FC Argeș rămâne cu 2 oameni în plus pe teren după ce și Irobiso a văzut cartonașul roșu

FC Argeș a mai primit un ajutor și de la Christian Irobiso, după un gest inexplicabil, ca în curtea școlii a fostului vârf al lui Dinamo. Nici de această dată arbitrul central nu l-a sancționat pe atacant.

ADVERTISEMENT

Marcel Bărsan a fost din nou chemat să revadă faza din camera VAR și abia apoi l-a eliminat și pe nigerian după ce și-a lovit intenționat un adversar. O bilă neagră pentru arbitrul partidei, care a ratat cele mai importante momente ale partidei.

Cu doi oameni în plus pe teren, misiunea elevilor lui Bogdan Argeș Vintilă a devenit mult mai ușoară, însă chiar și așa, Petrolul nu a renunțat la luptă și a continuat să iasă la joc.

ADVERTISEMENT
Tags: