News

Marcel Ciolacu a anunțat ce miniștri nu dorește în viitorul său Guvern. Cine va candida la Primăria Capitalei din partea PSD

Marcel Ciolacu a anunțat ce miniștri nu dorește în viitorul său Guvern. Liderul social-democrat a tranșat și chestiunea privind candidatul PSD la Primăria Capitalei.
06.02.2023 | 08:21
Marcel Ciolacu a anuntat ce ministri nu doreste in viitorul sau Guvern Cine va candida la Primaria Capitalei din partea PSD
Marcel Ciolacu vorbește despre ce miniștri nu vrea în viitorul Guvern: ”Nu îmi doresc persoane cu probleme nerezolvate”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, duminică seară, că în următoarele zile partidul pe care îl conduce va veni cu un program de negociere, care va urma să fie discutat cu colegii de coaliție.

Marcel Ciolacu vorbește despre ce miniștri nu vrea în viitorul Guvern: ”Nu îmi doresc persoane cu probleme nerezolvate”

Președintele social-democraților a spus că mare parte din miniștri prezenți în Cabinetul Ciucă se vor regăsi și în noul guvern, care se va forma în luna mai.

ADVERTISEMENT

Când premierul Ciucă își va demisia, pentru că această rocadă va fi realizată prin demisia premierului, automat demisionează tot guvernul. Urmează apoi desemnarea viitorului guvern.

Eu cred că mulți miniștri se vor regăsi în noul guvern. Va fi o analiză făcută de primul ministru, vom face și noi o analiză a eficienței guvernamentale și vom avea această discuție în coaliție. Cred că fiecare dintre partide va veni cu niște modificări”, a spus Ciolacu, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Conform liderului PSD, din echipa sa nu vor face parte o serie de miniștri care au explicații de dat publicului.

În acest context, Marcel Ciolacu a fost întrebat despre situația ministrului energiei, despre care a spus că ar vrea să ofere mai multe explicaţii publicului.

ADVERTISEMENT

Cred că domnul Popescu, îi recomand, ca un coleg, să închidă mai multe lucruri pe care nu a reuşit să le închidă în spaţiul public.

Sunt ferm convins că şi domnul Nicolae Ciucă îşi doreşte să avem în continuare o guvernare eficientă… Eu nu îmi doresc ca în viitorul guvern să intre miniştrii care au un bagaj pe care nu l-au explicat deja”, a mai declarat Marcel Ciolacu la postul de știri citat.

ADVERTISEMENT

Cine e candidatul PSD la Primăria Capitalei

Viitorul premier al coaliției a tranșat și chestiunea legată de candidatul PSD la Primăria Capitalei. Ciolacu a spus că fostul edil din București, Gabriela Firea, în prezent ministru, va încerca să redevină primar.

Gabriela Firea. Categoric, în acest moment, mai ales că doamna Firea își dorește să candideze pentru un nou mandat”, a răspuns președintele PSD la întrebarea legată de ”Cine va candidat din partea PSD în Capitală?”.

ADVERTISEMENT