Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19. Ce se întâmplă cu liderul PSD

Robert Cristea   
în HotNews
01/10/2020, 10:51
Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19. Ce se întâmplă cu liderul PSD
Marcel Ciolacu primit rezultatul testului COVID-19. Ce se întâmplă cu liderul PSD. Sursa foto: hepta.ro

Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu au primit rezultatele testelor pentru COVID-19. Cei trei au intrat în contact zilele trecute cu mai mulți membri PSD din Sălaj care au fost depistați pozitiv.

Rezultatele testelor au venit joi dimineața. Liderii Partidului Social Democrat au aflat că nu au coronavirus și vor ieși astfel din autoizolare.

Trei membri PSD din Sălaj s-au infectat cu virusul și au fost internați în spital. Ei au acuzat simptome sâmbătă, la doar o zi după ce au participat la un eveniment electoral. În cadrul acelei întâlniri au participat și Marcel Ciolacu (liderul PSD), Paul Stănescu (secretar general PSD) și Vasile Dîncu.

Marcel Ciolacu nu are COVID-19. Testul a ieșit negativ

Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a aflat că are COVID-19. Mai mulți colegi de partid cu care a intrat în contact au făcut testul duminică și au fost depistaţi cu noul coronavirus.

Este vorba de Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău. Cei trei sunt internați la spital.

După aflarea acestor vești, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu au decis să se autoizoleze și să se testeze.

Manifestarea electorală la care au participat cei trei s-a desfășurat în aer liber, în Parcul Central al orașului Zalău.

Marcel Ciolacu a avut astăzi un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis și Marcel Vela. Șeful PSD cere repetarea alegerilor locale pe motiv de fraudă.

„Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face aşa ceva!!! Să vezi cum useriştii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la uşă, dar tu să dai vina pe alţii!!! În fapt, în faţa camerelor useriştii au făcut circ şi istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o ţară membră a Uniunii Europene! Toţi aceşti hoţi trebuie arestaţi urgent!Demisia VELA pentru că ţi-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoţii! PNL este părtaş la acest furt şi trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenţi şi hoţi a organizat alegerile! Vă asigur că lucrurile nu rămân aşa! Toţi veţi ajunge la puşcărie! Vom sesiza toate instituţiile internaţionale! Europa trebuie să ştie cine sunteţi, hoţilor!!! Alegerile au fost în mod evident fraudate şi trebuie anulate”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Închide ×