Sport

Marcel Ciolacu a recunoscut discuția cu Gigi Becali și vrea FCSB în Ghencea: “Mă voi implica”

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, a dezvăluit că se va implica pentru ca FCSB să poată juca în Ghencea. A confirmat discuția cu Gigi Becali.
30.10.2022 | 14:13
Marcel Ciolacu a recunoscut discutia cu Gigi Becali si vrea FCSB in Ghencea Ma voi implica
Marcel Ciolacu se va implica în revenirea FCSB pe Ghencea. Sursă foto: Colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB și Gigi Becali speră la revenirea în Ghencea după ce Vasile Dîncu a anunțat că se retrage din postura de ministru al Apărării. Declarațiile lui Mihai Tudose, care are șanse mari să preia această funcție, îi dau motive de încredere lui Becali. Iar președintele PSD își anunță și el sprijinul.

Marcel Ciolacu se va implica în revenirea FCSB-ului în Ghencea

Gigi Becali a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK imediat după ce Vasile Dîncu a fost demis și și-a exprimat convingerea că va putea să revină în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Mihai Tudose este printre favoriți să preia Ministerul Apărării, iar dacă mutarea va deveni oficială, Gigi Becali are de câștigat în lupta pentru revenirea în Ghencea.

Conform ProSport, și președintele PSD, Marcel Ciolacu, este dispus să lupte pentru ca FCSB-ul să aibă acces în Ghencea, așa cum anunțase și Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, despre lupta dintre FCSB și CSA Steaua: „Este momentul ca această situație aberantă să înceteze!”

„Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere.

Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei.

ADVERTISEMENT

Cred că într-o țară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situație aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a confirmat spusele lui Gigi Becali: „Eu am încredere în Ciolacu”

Gigi Becali s-a întâlnit la Patriarhie cu Marcel Ciolacu, iar omul politic i-a promis finanțatorului că FCSB va reveni în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Eu am fost la Patriarhie, a fost și președintele PSD-ului. L-am salutat și a zis: «Domnule Becali, avem obligația să rezolvăm problema Stelei. Vă promit și mă țin de cuvânt, iar FCSB va juca în Ghencea». Eu am încredere în Ciolacu, nu se compară cu ceilalți care au fost înainte. 

E un om cuminte. Aici vorbim de Ciolacu, un om care nu e ahtiat după putere. A zis: «Domne’, mă țin de cuvânt». Probabil va fi Tudose ministru la Armată. Ușor, ușor vom câștiga și în instanță, vin și miniștri buni. 

Dacă jucăm în Ghencea, o să merg o dată, de două ori pe stadion. Așa ca remember, amintiri, să îmi amintesc de lucrurile frumoase făcute acolo. «Avem obligația și vom rezolva. Domnule Becali, promit și mă țin de cuvânt». Așa mi-a zis Ciolacu. Nu promite dacă nu face, e un om cuminte”, a declarat Gigi Becali vineri, la Pro Arena.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „x2 și sub 5,5 goluri” la Universitatea Cluj – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT