News

Marcel Ciolacu amenință Guvernul Orban cu moțiune de cenzură în luna august: „Nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea”

15.07.2020 | 17:17
Marcel Ciolacu ameninta Guvernul Orban cu motiune de cenzura in luna august Nu dublati alocatiile va maturam guvernarea
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a declarat că PSD va depune moțiunea de cenzură în august, indiferent dacă România este sau nu în starea de alertă.

Liderul PSD a comentat decizia CCR de a respinge obiecția de neconstituționalitate privind amânarea dublării alocațiilor.

ADVERTISEMENT

Ciolacu amenință PNL cu moțiunea de cenzură pentru că liberalii explicat că nu vor majora pensiile și alocațiile așa cum prevede legea.

Marcel Ciolacu amenință Guvernul Orban cu moțiune de cenzură

Social-democratul pare să șantajeze emoțional Guvernul PNL cu o moțiune de cenzură. „Nu dublaţi alocaţiile, vă măturăm guvernarea”, a transmis Ciolacu, potrivit news.ro.

ADVERTISEMENT

Am un singur mesaj pentru Iohannis și Orban: nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării!

Președintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocațiilor pentru copii. Curtea Constituțională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii.

ADVERTISEMENT

Pentru milioane de românii cu copii această măsură initiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De ceea, îi solicit președintelui să promulge legea în regim de urgență, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august. Dacă nu fac asta, depunem moțiunea de cenzură în august – indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă.

O guvernare care se opune cu toate forțele creșterii veniturilor a milioane de copii nu poate construi vreun viitor pentru România! #Guvernați, nu mai blocați!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Curtea Constituțională a României a dat o lovitură sub centură Guvernului Orban, obligându-i pe cei din PNL să majoreze alocațiile începând din 1 august 2020, așa cum prevede legea.

Rămâne de văzut de unde vor face rost de bani pentru acest lucru cei din Guvernul Orban, în condițiile în care România este în plină criză financiară, din cauza pandemiei de Covid-19.

ADVERTISEMENT