News

Marcel Ciolacu, anunț ferm despre traseismul politic! „S-a revenit la votul pe liste”

21.03.2021 | 17:35
Marcel Ciolacu anunt ferm despre traseismul politic Sa revenit la votul pe liste
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a făcut un anunț ferm despre traseismul politic! Preşedintele PSD a tarnsmis că că social-democraţii vor să depună o iniţiativă legislativă care să stopeze migraţia parlamentarilor.

“A mai existat un asemenea proiect de lege, atunci Curtea Constituţională a spus că nu-i constituţional, pentru că era vot uninominal.

ADVERTISEMENT

Gândim să depunem aşa ceva, ţinând cont că s-a revenit la votul pe liste (…). Să nu mai poată să existe migraţia politică în Parlament”, a declarat Ciolacu într-o conferinţă de presă

Marcel Ciolacu, anunț ferm despre traseismul parlamentarilor!

Liderul social democraților nu are încă o dată stabilită pentru când va fi depusă această iniţiativă, dar a spus că acest lucru va fi discuta cât de curând.

ADVERTISEMENT

De remarcat că Marcel Ciolacu şi secretarul general al PSD, Paul Stănescu, au participat în Dâmboviţa, la o acţiune politică. Ei s-au întâlnit cu parlamentari ai judeţului, primari, membri ai Comitetului executiv al PSD Dâmboviţa.

“Cu respectarea normelor în vigoare”, a ţinut să precizeze Ciolacu, adăugând că la întâlnire a fost un număr restrâns de participanţi.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a mers în zonă pentru a planta arbori de Ziua Internaţională a Pădurilor. Liderul PSD a afirmat că trebuie crescute suprafeţele împădurite şi oprite definitiv tăierile ilegale. El a amintit că social-democraţii au iniţiat Legea privind interzicerea exportului de buşteni, au votat DNA al pădurilor, au conceput şi realizat un sistem integrat de urmărire a materialelor lemnoase – SUMAL.

„Am vrut să vin de Ziua Internaţională a Pădurii în Dâmboviţa, pentru că aici sunt cele mai vechi păduri din ţară. Trebuie să creştem suprafeţele împădurite! Şi să oprim definitiv tăierile ilegale. Reîmpădurirea României este o necesitate şi ea trebuie să fie o prioritate. Nu doar astăzi, ci în fiecare zi!
 
Noi asta am încercat: să protejăm pădurea şi să ajutăm la regenerarea ei. Am iniţiat Legea privind interzicerea exportului de buşteni. Am votat DNA-ul pădurilor. Am conceput şi realizat un sistem integrat de urmărire a materialelor lemnoase – SUMAL, cum îl cunoaşteţi toţi.
 
Dar nu este încă suficient. Oprirea tăierilor ilegale este la fel de importantă ca plantarea de noi arbori! Voi propune o amplă reformă a sectorului forestier, pentru a pune capăt definitiv defrişărilor! Protejarea pădurii este o prioritate naţională, nu un subiect politic!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

ADVERTISEMENT