News

Marcel Ciolacu, anunț important: “PSD va intra în grevă”

22.04.2021 | 20:57
Marcel Ciolacu anunt important PSD va intra in greva
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, a oferit un anunț important joi, la Antena 3, spunând că: “PSD va intra în grevă parlamentară dacă nu vor veni cu Planul de Redresare și Reziliență Națională în Parlament să ni-l prezinte”.

Ciolacu a declarat acum o săptamână că nu dorește o colaborarea politică alături de Alianța pentru Unirea Românilor, în contextul în care, din partea opoziției, se discută tot mai frecvent despre necesitatea declanșării unor alegeri parlamentare anticipate.

ADVERTISEMENT

Acum câteva zile, liderul PSD a anunțat că se discută în interiorul partidului despre o posibilă grevă parlamentară, iar în acest demers va discuta și cu alte partide din opoziție, inclusiv AUR.

Ciolacu, anunț important: “PSD va intra în grevă parlamentară”

“Fac un anunț oficial la dumneavoastră în emisiune: dacă nu vor veni cu Planul Național de Redresare și Reziliență să ni-l prezinte în Parlament, Partidul Social Democrat, am să propun acest lucru colegilor mei, va intra în grevă parlamentară.

ADVERTISEMENT

Mai exact, vom fi în Parlament, la grupurile parlamentare, vom participa la comisii, nu vom mai participa la plen, este singura soluție pe care o avem”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, în timpul emisiunii lui Radu Tudor.

Marcel Ciolacu, despre useriști: “Niște aroganți și niște cinici”

“Democrația înseamnă putere și opoziție, înseamnă conlucrare instituțională și, nu în ultimul rând, înseamnă respect. Trebuiesc alegeri anticipate pentru că actualul guvern nu mai reprezintă voința poporului.

ADVERTISEMENT

Să știți că dacă s-ar face mâine sondaj de opinie după criza din sănățate, după ce s-a aflat zilele acestea despre lipsta citostaticelor, despre problemele din spitale, cifrele ar fi și mai îngirjorătoare, referitoare la nivelul scăzut al încrederii oamenilor în politicienii puterii.

Niște aroganți, niște cinici, niște oameni total nepregătiți (n. red. despre Andreea Moldovan și membrii USR) să facă un guvern în anul 2021, în plină criză sanitară și economică.

ADVERTISEMENT

O ambiție a președintelui României de a avea orice guvern, doar să nu mai fie PSD, această obsesie a dânsului.

Cu toții plătim aceste ambitii și dorințe ale domnului presedinte. Noi am dorit să participăm într-un guvern de uniune națională, după alegeri, dar nu a acceptat domnul Iohannis”, a adăugat liderul Partidului Social Democrat.

ADVERTISEMENT