ADVERTISEMENT
News

Marcel Ciolacu, atac dezlănțuit la adresa liderului deputaților PNL, Florin Roman: „Minți ca un nerușinat pentru a acoperi incompetența Guvernului tău și a baronilor voștri din județe!”

Autor: Bogdan Solomon | 08.04.2020 | 14:52
Marcel Ciolacu, atac dezlănțuit la adresa liderului deputaților PNL, Florin Roman: „Minți ca un nerușinat pentru a acoperi incompetența Guvernului tău și a baronilor voștri din județe!”
Marcel Ciolacu a răspuns acuzațiilor venite din partea liderului deputaților PNL. Sursa foto: hepta.ro

Marcel Ciolacu nu îl menajează deloc pe liderul deputaților PNL, Florin Roman, după ce acesta a acuzat „baronii roșii” din PSD că refuză să achiziționeze aparate pentru testarea cetățenilor în plină epidemie de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, replică dură pentru liderul deputaților PNL, Florin Roman

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, social-democratul susține că atât primarii, cât și președinții de consilii județene din mai multe regiuni ale țării au alocat de urgență bani și au cumpărat nu doar teste PCR, ci și echipamente de protecție pentru personalele medicale.

Totodată, Ciolacu lansează un atac dur la adresa lui Roman, pe care îl acuză că încearcă să acopere  „incompetența Guvernului tău și a baronilor din județe” cu minciuni. Asta în timp ce județe precum Suceava, Timiș, Arad sau Deva, aflate de ani întregi sub conducerea PNL au înregistrat cel mai mare număr de decese din pricina acestei boli, iar bilanțul tinde să crească pe zi ce trece.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Marcel Ciolacu după acuzațiile lansate de Florin Roman

Roman – ești un mare mincinos! Te-au pus #stăpâniiPNL să minți ca un nerușinat pentru a acoperi incompetența Guvernului tău și a baronilor voștri din județe! În Suceava, Timiș, Arad, Brașov sau Deva, conduse de ani de zile de PNL, sunt #focare de infecție necontrolate unde mor oameni și tu dai vina tot pe PSD?! Nu ți-e rușine?! Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent și nu face nimic!

Uită-te în Maramureș, Bistrița, Galați, București, Iași, Buzău, Sălaj, Dolj, Neamț sau multe alte județe să vezi ce au făcut primarii noștri și președinții de CJ! Au alocat de urgență bani și au cumpărat aparate de testare PCR, dar și teste și echipamente de protecție.

ADVERTISEMENT

Au dezinfectat localitățile și au luat măsuri reale în sprijinul populației. Totul, fără niciun sprijin de la #GuvernuldeIncompetenți! Voi doar le-ați pus bețe-n roate, pentru că atât puteți!

În schimb, sunteți primii la făcut afaceri cu hotelurile voastre unde îi duceți pe oamenii în carantină! Fiți siguri că pentru toate furturile de acum veți răspunde! Uită-te, neisprăvitule, la cei de la PSD!

ADVERTISEMENT

Nu s-au testat, pe șest, ca baronul tău Flutur! Au muncit zi și noapte pentru sănătatea oamenilor. De aia nu sunt focare în județele lor! Tu minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul #OrbanNUtestează.

Minți ca un nerușinat ca să acoperi că nu cumpărați aparate de testat. Minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu cumpără echipamente de protecție. Minți ca un nerușinat ca să acoperi raportările false! Opriți-vă, neisprăviților! Lăsați politica și faceți odată ceva pentru oameni! Testați-i și reporniți economia!”, a scris Marcel Ciolacu pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!