ADVERTISEMENT
News

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa Executivului Orban! „Românii nu mai pot fi păcăliţi!”

Autor: Alexandru Năstase | 18.10.2020 | 11:36
Marcel Ciolacu, atac dur la adresa Executivului Orban! „Românii nu mai pot fi păcăliţi!”
Marcel Ciolacu i-a acuzat în termeni duri pe liberali. Sursa foto - hepta.ro

Marcel Ciolacu a lansat un atac dur la adresa Executivului Orban! Liderul PSD spune că actualul Guvern a minţit în legătură cu creşterea pensiilor şi a salariilor cadrelor didactice.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ciolacu susține că liberalii au păcălit oamenii şi în legătură cu măsurile de protecţie şi sprijin destinate personalului sanitar aflat în prima linie în lupta cu pandemia. Mai mult de atât, deşi promite că nu va creşte taxele, Ciolacu avertizează că PNL lucrează la creşterea TVA.

El transmite autorităţilor că românii nu mai pot fi păcăliţi şi le cere să iasă şi să prezinte clar măsurile de austeritate pe care vor să le ia după alegeri. ”Oricum veţi plăti. E rândul românilor, acum!”, este avertismentul liderului social-democrat.

ADVERTISEMENT

Ce spune Marcel Ciolacu despre Executivul Orban!

”V-au minţit. Trebuie să plătească! E rândul vostru acum!!! V-au minţit că au pus bani în buget pentru creşterea pensiilor de la 1 septembrie. Peste 5 milioane de seniori au fost păcăliţi! Au văzut că de fapt le-au tăiat două treimi (26%) din cât li se cuvenea de drept!

Banii de pensii au mers pe despăgubiri aberante, către clientela PNL care a furat în plină pandemie şi către cumpărarea de primari la bucată”, a scris Ciolacu pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Liderul PSD spune că Guvernul a minţit şi când a spus că a pus bani în buget pentru creşterea salariilor profesorilor de la 1 septembrie. ”Nu i-au pus! Peste 215.000 de dascăli au fost păcăliţi!

Profesorii au rămas să-şi facă meseria cu mâinile goale în plină criză COVID-19: fără a fi testaţi, fără măşti, fără mijloacele necesare învăţământului on-line, fără bonusul de prima linie!”, susţine acesta.

ADVERTISEMENT

”Peste 45.000 de medici şi asistenţi medicali au fost păcăliţi, fiind nevoiţi să iasă în stradă pentru drepturile lor. Acum vă mint că nu vor creşte impozitele şi taxele, deşi, pe ascuns, lucrează de zor la simulări pentru a creşte TVA-ul general de la 19% şi TVA-ul la alimente de la 9% la 22%.

Adică vor creşte preţurile până la cer! Cu ce cost? Scăderea drastică a consumului, prăbuşirea puterii de cumpărare şi a nivelului de trai şi aducerea a peste 1 MILION de români sub pragul sărăciei! Acest guvern incompetent vă minte din nou!

ADVERTISEMENT

După criza sanitară, vor aduce şi urgia economică peste România. Ieşiţi şi prezentaţi CLAR măsurile de austeritate pe care vreţi să le luaţi după alegeri! Oricum veţi plăti. E rândul românilor, acum!”, a mai transmis Marcel Ciolacu.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!