News

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa liberalilor! „Guvernul nu mai este credibil și trebuie să plece/ Iarăși ne amenință cu amenzi?”

28.07.2020 | 21:47
Marcel Ciolacu atac dur la adresa liberalilor Guvernul nu mai este credibil si trebuie sa plece Iarasi ne ameninta cu amenzi
ADVERTISEMENT

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a lansat un atac dur la adresa liberalilor! Acesta a explicat că actualul guvern nu mai este credibil pentru populație.

Mai mult de atât, Ciolacu susține că Executivul condus de Ludovic Orban nu mai este capabil să țină sub control pandemia de coronavirus și ar trebui să plece.

ADVERTISEMENT

În același timp, Ciolacu s-a declarat împotriva amendării celor care nu respectă măsurile de siguranță spunând că oamenii trebuie educați ca să respecte de bună voie măsurile anunțate de guvern.

Marcel Ciolacu, serie de lovituri la adresa PNL-ului

„Păi ce, virusul devine mai activ după 10 sau 11 seara? Ce se întâmplă, oamenii beau și nu mai respectă regulile Iarăși ne amenință cu amenzi?

ADVERTISEMENT

Oamenii trebuie să respecte de bună voie regulile impuse de guvern, nu să fie amenințați.

Nimeni nu poate să dea hotărâri de guvern cu cineva care să ne măsoare cerceaful pe plaja, cu un polițist la trei cearceafuri

Este atributul guvernului să organizezi alegeri. Cine e mai reprezentativ decât Parlamentul cre să hotărască data alegerilor E fals că nu a mai hotărât niciodata Parlamentul. A făcut-o și în 2004

ADVERTISEMENT

Să vină și să ne zică că nu sunt capabili să asigure cadrul necesar organizării alegerilor și o vom face noi.

Am primit o informație strict secretă de la Ministerul de Interne doar ca să nu le putem folosi. În loc să fim informați normal ca toți ceilalți”, a spus Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT