News

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa PNL: ”Își bate joc de români. Ministrul Cîțu, un mincinos”

23.04.2020 | 16:33
Marcel Ciolacu atac dur la adresa PNL Isi bate joc de romani Ministrul Citu un mincinos
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a declanșat un atac dur la adresa PNL. Liderul PSD este revoltat de ultimele mișcări ale partidului aflat la guvernare, pe care îl acuză că își bate joc de cetățenii României.

Marcel Ciolacu, atac dur la partidul de guvernământ: ”PNL își bate joc de români. Ministrul Cîțu, un mincinos”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a afirmat joi că PNL ”îşi bate joc de români”. Declarația are la bază faptul că liberalii ar bloca la Curtea Constituțională amânarea ratelor la bănci şi ajutorul pentru producătorii agricoli care sunt afectați de secetă.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, șeful social-democraților acuză ultimele mișcări politice ale partidului de guvernământ.

”PNL își bate joc de români! Și blochează la CCR, DIN NOU, amânarea ratelor la bănci și ajutorul pentru producătorii agricoli afectați de secetă! Se țin cu dinții de ”dobânda la dobândă” și pentru asta sunt în stare să își conteste propria ordonanță!”

ADVERTISEMENT

Ciolacu mai spune că, “indiferent de ce declară seara pe televiziuni”, acțiunile de a doua zi “îi dau de gol” pe liberali şi arată românilor “adevăratele” lor intenții.

”Indiferent de ce declară seara pe televizoare, acțiunile de a doua zi îi dau de gol și arată românilor adevăratele intenții: PNL nu vrea să-i ajute pe românii și firmele românești care suferă din cauza crizei! Nu îi interesează protejarea nivelului de trai al românilor! Și nici păstrarea locurilor de muncă!

ADVERTISEMENT

Nu mai sacrificați cetățenii și mediul de afaceri pentru lupta voastră politică! Trebuie să guvernați pentru ei, nu împotriva lor!”

Ciolacu, critici pentru Ministrul Cîțu

Ulterior, într-o conferință de presă, Marcelo Ciolacu și-a reluat atacurile la adresa PNL. În vizorul său a intrat Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, cel care a fost criticat după ce programul IMM Invest a eșuat în a fi utilizabil online.

ADVERTISEMENT

”Ne-am uitat pe măsurile guvernului. Nu s-a venit cu nimic concret, etapizat, care să vină în așteptarea românilor pentru ca aceștia să știe ce să facă. Tot nu s-a rezolvat probleme cu site-ul domnului Cîțu. Sunt 7 zile de când cei din IMM-uri nu pot să aibă acces.

Dintr-o neputință a unui ministru, mai nou și mincinos, Florin Cîțu. Suntem la o lună și o săptămână de la decretarea stării de urgență și niciun IMM nu poate să acceseze fonduri”, a mai spus Ciolacu în fața presei.

ADVERTISEMENT