News

Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa guvernanților: „Lăsați fake news-urile menite să acopere carantinarea țării!”

26.03.2021 | 13:27
Marcel Ciolacu atac furibund la adresa guvernantilor Lasati fake newsurile menite sa acopere carantinarea tarii
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu lansează un atac furibund la adresa guvernanților. Acesta a susținut că protestele de la metrou sunt fake news-uri, menite să ascundă carantinarea țării.

Liderii Guvernului au precizat că Partidul Social Democrat ar fi vinovat pentru situația de la metrou. Președintele acestuia, Marcel Ciolacu, a venit cu lămuriri în acest caz.

ADVERTISEMENT

Politicianul a precizat că greva angajaților și sindicaliștilor de la Metrorex nu are nicio legătură cu partidul pe care îl conduce. El a subliniat că singurii vinovați sunt cei ce conduc țara.

Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa guvernanților: „Lăsați fake news-urile menite să acopere carantinarea țării!”

Liderul PSD susține că, prin acuzațiile aduse partidului, se dorește mascarea haosului creat de restricțiile impuse recent: „pentru a acoperi haosul provocat de noile restricții anunțate aseară, pentru a-și acoperi lipsa de soluții, liderii Coaliției au ieșit azi, în haită, să spună că ”PSD e de vină!” pentru protestul de la metrou”.

ADVERTISEMENT

„O minciună ordinară! Ceea ce se întâmplă la metrou nu are nicio legătură cu PSD, ci reprezintă doar o altă petardă a Coaliției”, a subliniat Ciolacu pe Facebook.

El a criticat grav deciziile luate de guvernanți cu privire la pandemie și susține că vor să acuze, pe nedrept, opoziția: „ne închid din nou în case, iau măsuri fără nicio logică, închid din nou școlile, nu au nicio soluție pentru a stopa în mod real pandemia, dar aruncă vina pe PSD!”

ADVERTISEMENT

Și nu s-a rezumat la asta. Ciolacu susține că ce se întâmplă acum la metrou are menirea să ascundă o eventuală carantină: „sunteți la putere să guvernați, nu să asistați! Terminați cu propaganda! Voi ați pus conducerea Metrorex care trebuie acum să ia măsuri! Deblocați traficul, aplicați legea în conflictul pe care voi l-ați creat și lăsați fake-news-urile menite să acopere carantinarea țării!”

Liderul PSD nu are prea multe așteptări nici de la zilele ce vor urma. El este nemulțumit de situația economică, dar și de numărul testelor efectuate de autorități și de mersul campaniei de vaccinare: „mâine, după ce această diversiune se va sfârși, românii vor sta în continuare în case, nu vor avea bani, nici testare și nici vaccinare!”

ADVERTISEMENT