News

Marcel Ciolacu, avertisment în privința războiului: ”Trebuie să fim pregătiți. Nu știm în ce direcție va continua dictatorul Putin să atace Ucraina”

Marcel Ciolacu transmite un avertisment în privința războiului. Liderul social-democrat spune că trebuie să fim pregătiți de orice scenariu, deoarece ”nu știm în ce direcție va continua Putin să atace Ucraina”.
19.05.2022 | 22:21
Marcel Ciolacu avertisment in privinta razboiului Trebuie sa fim pregatiti Nu stim in ce directie va continua dictatorul Putin sa atace Ucraina
Marcel Ciolacu avertizează: ”Trebuie să fim pregătiți. Nu știm în ce direcție va continua dictatorul Putin să atace Ucraina”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Președintele Camerei Deputaților a vizitat Ucraina la finele lunii aprilie și a văzut ororile comise de armata rusă. Acum, Ciolacu transmite un avertisment legat de cursul războiului.

Marcel Ciolacu avertizează: ”Trebuie să fim pregătiți. Nu știm în ce direcție va continua dictatorul Putin să atace Ucraina”

Liderul PSD spune că lumea trebuie să fie pregătită de orice scenariu pe frontul de est în următoarea perioadă, dată fiind lipsa de coerență în acțiune a dictatorului de la Kremlin, Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT

”Noi nu suntem în conflict direct cu Rusia, Rusia nu a provocat NATO. Dar avem o datorie față de Moldova. Trebuie să fim pregătiți, nu știm în ce direcție va continua dictatorul Putin să atace Ucraina”, a spus Ciolacu, joi seara, la România TV.

În privința unei eventuale trimiteri de armament în Ucraina, social-democratul spune că, în acest moment, România nu a luat o decizie definitivă, dat fiind faptul că ”încă nu este nevoie de intervenţia României de ajutor cu armament”.

ADVERTISEMENT

”În acest moment, România nu a luat o decizie în acest sens. Încă nu este nevoie de intervenţia României de ajutor cu armament.

România s-a implicat foarte mult în zona umanitară, pentru refugiaţi în primul rând, şi am trimis veste antiglonţ, căşti, lucruri, până la urmă, de apărare şi ce aveau nevoie în mod direct ucrainenii”, a mai afirmat Marcel Ciolacu, la același post TV.

ADVERTISEMENT

Ciolacu: ”România a luat deja cele mai bune decizii în legătură cu Ucraina pe parte umanitară”

Vorbind despre relația cu statul agresat de Rusia în ultimele luni, Marcel Ciolacu consideră că, în relaţia cu Ucraina, România ”a luat deciziile cele mai corecte la nivel guvernamental”.

El a punctat implicarea în zona umanitară precum și în sectorul care priveşte comerțul.

Despre ultimul punct, Ciolacu a spus că exportatorii români de cereale nu au probleme din cauza ajutorului dat de României Ucrainei, arătând că ţara noastră ar trebui să-şi consolideze stocurile de cereale, nu să sporească exporturile.

ADVERTISEMENT