ADVERTISEMENT
News

Marcel Ciolacu cere ca Vlad Voiculescu și Raluca Turcan „să zboare din funcții”. Mesaj ferm pentru președintele Iohannis

Autor: Bogdan Solomon | 01.04.2021 | 16:03
Marcel Ciolacu cere ca Vlad Voiculescu și Raluca Turcan „să zboare din funcții”. Mesaj ferm pentru președintele Iohannis
Liderul PSD vrea ca ministrul Sănătății și vicepremierul să „zboare din funcții”. Sursa foto: Colaj Fanatik

Într-un mesaj publicat cu puțin timp pe rețelele de socializare, Marcel Ciolacu pune protestele din ultimele zile pe seama „aroganței lipsei de transparență și deciziilor contradictorii” ale guvernanților și cere ca Vlad Voiculescu și Raluca Turcan, care au fost surprinși încălcând restricțiile impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, „să zboare din funcții”.

ADVERTISEMENT

Nu există ”teroriști”, ”săraci” sau ”asasini”! Există doar români! Români disperați. Unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia!”, subliniază liderul Partidului Social Democrat, solicitându-i președintelui Klaus Iohannis să anunțe urgent un plan de relaxare etapizată a măsurilor.

Mii de oameni din Capitală și alte orașe ale țării ies în stradă în această perioadă să scandeze lozinci împotriva actualei coaliții de guvernare și să militeze pentru eliminarea unor măsuri precum eliminarea obligativității purtării măștii sau a interdicției de circulație pe timpul nopții.

Marcel Ciolacu cere demisia lui Vlad Voiculescu. Nici Raluca Turcan nu a scăpat

Nu există ”teroriști”, ”săraci” sau ”asasini”! Există doar români! Români disperați. Unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia!

ADVERTISEMENT

Toți sunt revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii, toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu!

Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină ura și haosul din societate.

Acum, Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor! Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!”, i-a transmis Marcel Ciolacu președintelui Klaus Iohannis, avertizând că țara riscă, în caz contrar, să nu mai poată ieși curând din criză.

ADVERTISEMENT

„Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă.

Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză!”, a conchis liderul PSD în mesajul publicat pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!