News

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză fraudarea alegerilor: „Iohannis girează un sistem mafiot! Nici în Africa nu vezi aşa ceva!”

03.10.2020 | 17:56
Presedintele PSD Marcel Ciolacu acuza fraudarea alegerilor Iohannis gireaza un sistem mafiot Nici in Africa nu vezi asa ceva
ADVERTISEMENT

PSD continuă războiul cu USR-PLUS, cel puțin când vine vorba de alegerile din Sectorul 1, alegeri considerate fraudate de liderul partidului Marcel Ciolacu.

„Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate”, a răbufnit Ciolacu, după ce în mass-media au apărut diferite filmări în care s-ar dovedi presupusa fraudă electorală.

ADVERTISEMENT

Camera cu saci de vot, prezentată pe Antena 3, a stârnit adevărate controverse în România, în special în interiorul lumii politice, acolo unde primăria Sectorului 1 e disputată, în continuare.

Marcel Ciolacu acuză USR că a fraudat alegerile de la Sectorul 1

Alegerile locale din 27 septembrie 2020 au trecut, însă presupusa fraudă electorală de la aceste alegeri îi ține în priză pe cei din PSD. Paradoxal, cei care au acuzat pentru prima oară o presupusă fraudă electorală au fost cei din USR, însă lucrurile s-au calmat după ce Clotilde Armand s-a văzut învingătoare, pe fondul refuzului BEC de a renumăra voturile.

ADVERTISEMENT

Nicolaescu Andrei Cristian, consilierul lui Clotilde Armand, acuzat că ar fi fost singur în camera cu sacii de vot

Nicolaescu Andrei Cristian, consilierul lui Clotilde Armand, ar fi fost surprins de camerele de supraveghere în „camera cu saci de vot”, conform Antena 3. De altfel, întreg scandalul a pornit în momentul în care Mihai Gâdea a făcut publice mai multe imagini video în care câțiva oameni (presupuși reprezentanți USR) ar fi intrat într-o sală cu saci de vot și ar fi umblat în saci.

Acesta ar fi consilierul lui Clotilde Armand, conform national.ro
Acesta ar fi consilierul lui Clotilde Armand, conform national.ro
Presupusa fraudă electorală, surprinsă de camerele de supraveghere
Presupusa fraudă electorală, surprinsă de camerele de supraveghere

Marcel Ciolacu a reacționat dur în urma acestor presupuse dezvăluiri și a cerut, oficial, anularea alegerilor, pentru că au fost „fraudate”.

ADVERTISEMENT

Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face așa ceva!!! Să vezi cum useriștii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la ușă, dar tu să dai vina pe alții!!! În fapt, în fața camerelor useriștii au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în cârcă cu sacii cu voturi! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene!.

Toți acești hoți trebuie arestați urgent! Demisia VELA pentru că ți-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoții! PNL este părtaș la acest furt și trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenți și hoți a organizat alegerile! Vă asigur că lucrurile nu rămân așa! Toți veți ajunge la pușcărie! Vom sesiza toate instituțiile internaționale! Europa trebuie să știe cine sunteți, hoților!!! Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate!”, a răbufnit Ciolacu pe Facebook.

ADVERTISEMENT