News

Marcel Ciolacu: ”Clotilde Armand a pierdut alegerile la Sectorul 1”. Reacția primarului: ”Vin după voi și n-am să vă las în pace”

19.04.2021 | 23:08
Marcel Ciolacu Clotilde Armand a pierdut alegerile la Sectorul 1 Reactia primarului Vin dupa voi si nam sa va las in pace
ADVERTISEMENT

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni că actualul primar de la Sectorul 1, Clotilde Armand, ar fi pierdut alegerile la Sectorul 1, iar acestea au fost câștigate, de fapt, de fostul edil, Dan Tudorache.

Prezent la postul public de televiziune, președintele social-democrat a declarat că ”are informații” potrivit cărora renumărarea voturilor pentru funcția de primar al Sectorului 1 îl dă câștigător pe Tudorache, nu pe candidata USR PLUS.

ADVERTISEMENT

Ciolacu a mai spus că mai sunt saci de numărat, dar trendul se menține. În cazul în care anunțul său se va adeveri, șeful PSD dezvăluie că partidul său va strânge semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a edilului.

Marcel Ciolacu: ”Clotilde Armand a pierdut alegerile la Sectorul 1”

Răsturnare de situație la Sectorul 1? Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, că ”are informații” potrivit cărora renumărarea voturilor pentru funcția de primar al Sectorului 1 îl dă câștigător pe Dan Tudorache, nu pe Clotilde Armand.

ADVERTISEMENT

”Doamna Clotilde Armand a pierdut alegerile. Vă dau detalii: mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral e unul foarte clar: se va demonstra că domnul Tudorache a câștigat alegerile.

În momentul în care se desființează SIIJ se desființează și această anchetă și atunci o îngropăm. Eu nu înțelegeam de ce este acest elan de desființare a SIIJ. În seara asta am aflat – au mutat numărătoarea la Poliție… Uite, oamenii aceia și-au făcut treaba”, a afirmat Marcel Ciolacu, la TVR.

ADVERTISEMENT

Întrebat fiind ce surse are când face această dezvăluire extrem de importantă, liderul social-democrat a răspuns: ”Cunosc detalii”.

”Informația este că domnul Tudorache a câștigat alegerile. Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că doamna Clotilde nu este bolșevică, ca pe timpul lui Stalin – nu contează cine votează, ci cine numără – și-și va da demisia, va pleca.

ADVERTISEMENT

Îi anunț cu tristețe că SIIJ nu se va desființa în 15 zile până ancheta va fi finalizată”, a mai spus Marcel Ciolacu la postul public.

Reacția lui Clotilde Armand: ”Vin după voi și n-am să vă las în pace”

Imediat după declarația lui Ciolacu, de la Sectorul 1 a venit și o primă reacție a edilului USR PLUS, Clotilde Armand. Aceasta nu este îngrijorată de posibilitatea de a-și pierde postul și îi amenință pe cei de la PSD: ”vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1”.

”Șeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică. Părerea lui este că fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos.

Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader.

Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți”, amenință edilul.

În februarie 2021, un procuror de la Secţia Specială pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie a cerut polițiștilor renumărarea voturilor de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Sorin Iașinovschi a dispus măsura printr-o ordonanță de delegare.

Clotilde Armand, susținută de PNL și USR PLUS, a ajuns primar la Sectorului 1, în dauna candidatului susținut de PSD, Dan Tudorache. Social democrații au acuzat o presupusă fraudă, dar nu au adus nicio dovadă în acest sens.

ADVERTISEMENT