Marcel Ciolacu consideră că Iohannis e depășit de situație: „Nu se ridică la nivelul gravității momentului”

Flaviu Popa   
în HotNews
19/10/2020, 20:55
Marcel Ciolacu consideră că Iohannis e depășit de situație: „Nu se ridică la nivelul gravității momentului”
Marcel Ciolacu îl critică pe Klaus Iohannis. Foto: Facebook Marcel Ciolacu

Klaus Iohannis este criticat dur de către Marcel Ciolacu pentru modul în care gestionează pandemia de Covid-19 din țara noastră.

Iohannis e acuzat că nu se poate ridica la nivelul gravității momentului pe care îl traversează România, pentru că nu-l interesează sănătatea românilor.

Ciolacu este de părere că pe Klaus Iohannis îl interesează doar alegerile din România, deși Bucureștiul și Clujul sunt deja sub presiune din cauza pandemiei.

Marcel Ciolacu consideră că Iohannis e total depășit de situație

„Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravității momentului pe care îl traversăm. Un președinte de țară ar fi dat românilor un mesaj de încredere și speranță că lucrurile sunt sub control. În schimb, Iohannis rămâne și acum doar președintele PNL, care se luptă cu Opoziția și cetățenii, găsiți vinovați pentru creșterea infectărilor.

Deși haosul sanitar a cuprins deja Capitala și Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine și camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toți traseiștii, impostorii și interlopii din PNL. Cu ce preț însă?”, s-a plâns Ciolacu pe Facebook.

Alegerile parlamentare ar trebui să aibă loc în 6 decembrie 2020, însă Parlamentul condus de PSD vrea să amâne aceste alegeri până când pandemia de Covid-19 se va liniști, cel mai probabil în martie 2021.

Președintele Klaus Iohanis și premierul Ludovic Orban nu concep acest lucru, fiind conștienți că PNL riscă să piardă din electorat până în acel moment, pe fondul crizei sanitare.

Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii și vor avea loc pe 6 decembrie. Iar în ce privește gestionarea pandemiei, Parlamentul a aprobat o lege specială, Legea 55, care prevede întreg catalogul de măsuri care pot fi luate, și Guvernul, împreună cu autoritățile locale, gestionează acest proces”, a explicat Iohannis, atunci când a fost întrebat despre organizarea alegerilor în 6 decembrie.

Închide ×