ADVERTISEMENT
News

Marcel Ciolacu contre cu Vlad Voiculescu: “Vom depune o moțiune împotriva ministrului”

Autor: Rareș Mușătoiu | 26.01.2021 | 22:02
Marcel Ciolacu contre cu Vlad Voiculescu:
Marcel Ciolacu contre cu Vlad Voiculescu "Vom depune o moțiune împotriva ministrului" colaj foto: Fanatik

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social-Democrat, a declarat marți la România TV că “începând cu 1 februarie vom depune o moțiune simplă împotriva Ministrului Sănătății, am ajuns în situația în care nu are încredere în datele pe care ministerul pe care îl conduce le produce”.

ADVERTISEMENT

Ciolacu a avut acum câteva zile o controversă cu primarul capitalei, Nicușor Dan, despre care spune că nu are competențele de a administra Bucureștiul.

Înainte de declarația liderului PSD, Vlad Voiculescu a fost recent parte dintr-o neînțelegere prelungită cu Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare.

Ciolacu: “Vlad Voiculescu nu are încredere în datele Ministerului lui. Vom depune moțiune”

“Asistăm la cea mai mare anomalie, guvernul nu are nicio responsabilitate, nu își asumă nimic. Am înțeles că domnul Cîțu a spus că până la finalul lui septembrie vom avea 10 milioane de adulți vaccinați.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă dacă nu vom avea? Orice om politic responsabil, chiar dacă dânsul nu pare responsabil, și-ar depune demisia dacă nu s-ar îndeplini obiectivul.

Vom merge mai departe cu presiunea publică, oamenii politici când au de-a face cu viețile noastre trebuie să își asume responsabilitatea. Am ajuns în situația în care Ministrul Sănătății nu are încredere în datele pe care ministerul le produce.

Vom depune începând cu 1 februarie o moțiune simplă îndreptată împotriva lui Vlad Voiculescu, poate nu înțelege că pandemia ține de Ministerul Sănătății, așadar îl vom chema la audieri.

ADVERTISEMENT

Eu trăiesc cu speranța că vom intra într-o normalitate, să trăim în Europa, vrem ‘o țară că afară’, dar nu respectăm nicio regulă când e vorba de noi, trebuie să intrăm într-o normalitate, dar nu cea propusă de domnul Iohannis.

Pur și simplu noi am abandonat testarea, noi deschidem școlile în timp ce țările din Europa intră în lockdown pentru a vaccina și pentru a testa, iar noi nu suntem în stare nici să testăm rapid profesorii.

ADVERTISEMENT

Nu au niciun plan cei din guvern, găsesc întotdeauna excepții, trebuie să se vaccineze și nu știu cine înaintea celor cu probleme de sănătate sau persoanelor vulnerabile, mereu găsim alte excepții și s-a blocat sistemul”, a declarat liderul PSD.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!