News

Marcel Ciolacu, critici dure pentru clipurile pro-vaccinare ale miniștrilor: „E jenant, parcă sunt niște staruri rock”

Marcel Ciolacu a criticat dur apariția miniștrilor în clipurile pro-vaccinare. Liderul PSD a catalogat drept jenantă situația, explicând că nu vorbim despre staruri rock.
02.06.2021 | 09:32
Marcel Ciolacu critici dure pentru clipurile provaccinare ale ministrilor E jenant parca sunt niste staruri rock
ADVERTISEMENT

Politicianul a declarat că miniștrii sunt plătiți pentru a guverna. Acest lucru nu include apariția în clipuri de promovare a serului împotriva Covid-19, potrivit acestuia.

Marcel Ciolacu a subliniat că nici ideea realizării unor tombole nu este una prea reușită. Per total, din punctul acestuia de vedere, nicio decizie nu a fost prea bună.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, critici dure pentru clipurile pro-vaccinare ale miniștrilor: „E jenant, parcă sunt niște staruri rock”

Marcel Ciolacu a spus că țara noastră se află pe penultimul loc în Uniunea Europeană la campania de vaccinare. El a subliniat că nu se poate continua așa.

Liderul PSD a subliniat că este pro-vaccinare, dezvăluind că toată familia lui s-a imunizat. Totuși, el a explicat că decizia aparține fiecărui om în parte.

ADVERTISEMENT

Acesta a precizat că oamenii trebuie convinși cu argumente științifice, iar clipurile în care miniștrii vorbesc despre beneficiile vaccinării nu au avut niciun sens. Ciolacu a ironizat-o pe Raluca Turcan, comparând-o cu Sofia Loren.

„Nu poţi să accepţi… l-am văzut la televizor, făceau reclamă cu vaccinarea. Măi, oameni buni, noi vă plătim să guvernaţi ţara, să vă faceţi datoria de demnitari. E jenant, parcă sunt nişte staruri rock”, a spus el.

ADVERTISEMENT

„E Sofia Loren Raluca Turcan? Eşti Brad Pitt, să vină lumea să te urmeze?,” a adăugat.

Marcel Ciolacu, critici dure la adresa guvernanților

„Doamna Turcan a ieşit, e cu vaccinarea de parcă nu ne aducem aminte, a participat, când eram toţi închişi în case, nici nu puteam să ieşim pe balcon că luam COVID, dânsa era la domnul Orban în birou,”  și-a mai amintit Ciolacu.

Nici organizarea de tombole pentru a convinge oamenii să se vaccineze nu a fost una apreciată de liderul PSD. El a catalogat-o drept „o tâmpenie.”

ADVERTISEMENT

Și nu s-a oprit aici. Premierul Florin Cîțu a fost acuzat că a dat mită administrațiilor PNL. În plus, a criticat și delegarea atribuțiilor de către unii miniștrii.

„Absolut toţi miniştri şi-au delegat semnătura (…) niciunul nu-şi asumă nimic. Ei se ocupă, mai nou, de Congres. Ce facem patru luni de zile până ţin ei congresele, că vedem că domnul Cîţu a început să umble la puşculiţa banului public, nu ai dânsului, să-i împartă,” a susținut acesta.

ADVERTISEMENT