News

Marcel Ciolacu, cu banii la vedere. Bancnotele liderului PSD au dat pe afară în timpul unui discurs

18.03.2021 | 23:02
Marcel Ciolacu cu banii la vedere Bancnotele liderului PSD au dat pe afara in timpul unui discurs
Marcel Ciolacu, cu banii la vedere. Bancnotele liderului PSD au dat pe afară în timpul unui discurs Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a fost surprins cu banii la vedere. Bancnotele liderului PSD au dat pe afară și au ieșit din buzunar în momentul unui discurs.

Președintele Partidului Social Democrat a anunțat depunerea unei moțiuni simple împotriva lui Adrian Oros, ministrul Agriculturii. În timpul conferinței de presă, politicianul a scos o hârtie din buzunarul sacoului, odată cu aceasta și-au făcut apariția mai multe bancnote.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, acesta a observat că banii au dat pe afară și i-a îndesat înapoi. Ulterior, Ciolacu a făcut haz de necaz pe Facebook.

Marcel Ciolacu, cu banii la vedere. Bancnotele liderului PSD au dat pe afară în timpul unui discurs

Marcel Ciolacu era întrebat despre poziția partidului său cu privire la „proiectul de lege depus la senat care ar permite vânzarea pământului agricol și către străini.” În momentul respectiv, liderul PSD a dorit să scoată o hârtie din buzunar.

ADVERTISEMENT

A reușit, însă, să lase la vedere și un teanc de bancnote. Se pot observa ieșind din sacoul acestuia mai multe exemplare de 100 și 200 de lei.

Momentul poate fi observat la minutul 05:00 și 06:10. În cele din urmă, politicianul a remediat situația.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Marcel Ciolacu a încercat să glumească pe Facebook cu privire la această întâmplare. El a distribuit o imagine a momentului în care și-a lăsat banii la vedere, însoțită de mai multe emoji cu zâmbete.

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, cu banii la vedere
Sursa foto: Facebook

De asemenea, acesta a distribuit și mesajele „uite, asta înseamnă transparență” și „susținem capitalismul românesc!”. Reacțiile internauților nu au fost cele așteptate. Unii oameni nu au gustat gluma și i-au răspuns acid: „mergem pe cash, că banii de pe card trebuie justificați”, „cu cardul nu poți arunca lăutarilor” sau „acolo sunt banii noștri.”

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a anunțat depunerea moțiunii simple împotriva ministrului Agriculturii: „am decis să depunem o moțiune simplă, săptămâna viitoare, împotriva ministrului Oros, la Camera Deputaților. Pericolul asupra securității alimentare a României în acest moment este unul real”.

„Nu mai producem pesticide, îngrășăminte sau semințe. Nu se ia nicio măsură în această zonă, nu încercăm să promovăm produsele românești și autohtone. Nu vedem un program coerent din partea ministerului Agriculturii. Nu ne mai permitem această incapacitate a guvernului de a gestiona una dintre cele mai mari probleme,” a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT