Alegeri 2024

Marcel Ciolacu, despre Gabriela Firea: „Este o femeie care ştie să se bată pentru bucureşteni”. Ce spune liderul PSD despre Nicușor Dan

Marcel Ciolacu, despre calitățile candidatei PSD la Primăria Capitalei. „Gabriela Firea e o femeie care ştie să se bată pentru bucureşteni”. Nicușor Dan, un „indolent”, spune el
27.05.2024 | 23:31
Marcel Ciolacu despre Gabriela Firea Este o femeie care stie sa se bata pentru bucuresteni Ce spune liderul PSD despre Nicusor Dan
Liderul PSD spune că Gabriela Firea are calitățile pentru a conduce PMB / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că Gabriela Firea, candidata social-democraților la Primăra Generală, este o femeie care „ştie să se bată pentru bucureşteni” și că și-ar dori ca ea să câștige alegerile din 9 iunie în București.

„Foarte calculată, foarte detașată, foarte sinceră”

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit, luni, despre Gabriela Firea, candidata social-democraților la funcția de primar general. Liderul social-democraților a subliniat o serie de calități pe care, spune el, le are președinta PSD București.

ADVERTISEMENT

„Eu o văd pe doamna Firea foarte calculată, foarte detaşată, foarte sinceră, foarte aplicată cu fiecare candidat şi cu fiecare primar. Am văzut-o şi cu Băluţă, şi cu Robert Negoiţă. (…)

Noi vorbim de un întreg, noi vorbim de un manager administrativ la tot Bucureştiul, un om care să aibă capacitatea nu să se încuie în birou, nu să aibă o teamă de a se vedea cu oamenii”, a declarat Marcel Ciolacu la Realitatea TV.

ADVERTISEMENT

„O femeie care ştie să se bată pentru bucureşteni”

Președintele PSD a mai spus că își dorește ca Gabriela Firea să câștige încă un mandat la Primăria Capitalei, că este capabilă să „stea la masă” cu toți primarii de sectoare, și că este o femeie „care știe să se bată pentru bucureșteni”.

„Eu îmi doresc pe Gabriela Firea primar general pentru că are capacitatea să stea cu toţi primarii de sector la masă. Gabriela Firea e o femeie care ştie să se bată pentru bucureşteni, e o femeie determinată. Primarii de sector nu s-au văzut în patru ani toţi şase plus primarul general să aibă un plan pentru Bucureşti”, declarat liderul social-democraților.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan, „inteligent” dar „indolent”

În privința primarului general Nicușor Dan, premierul a spus că acesta este „un om inteligent” dar că nu are vocație de administrator al Bucureștiului, și că este „indolent”.

„Este un om inteligent domnul primar general, dar de fapt el pe fond fiind un indolent, el neavând vocaţie. Trebuie să ai o vocaţie să faci administraţie”, a mai spus premierul Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Material realizat la solicitarea PSD 

"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Reacţia unui tânăr spectator la momentul Babasha de la concertul Coldplay:
Reacţia unui tânăr spectator la momentul Babasha de la concertul Coldplay: "Lipsă crasă de respect"
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o...
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o femeie! Fosta soţie a lui Borcea a spus tot
Țipete și scandal monstru! Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan:...
Țipete și scandal monstru! Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan: ”Te faci de râs în fața țării...”. De la ce s-a ajuns la un nou scandal de proporții
SECRETUL pentru o PENSIE mai MARE! Se CUMPĂRĂ VECHIME în MUNCĂ!
SECRETUL pentru o PENSIE mai MARE! Se CUMPĂRĂ VECHIME în MUNCĂ!
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Alertă alimentară. Sortimente de tăieței, retrase din cauza riscului de otrăvire
Alertă alimentară. Sortimente de tăieței, retrase din cauza riscului de otrăvire
Scandal-monstru la concert la Coldplay după ce oamenii au plătit sute de lei...
Scandal-monstru la concert la Coldplay după ce oamenii au plătit sute de lei pe bilete. Organizatorii au oprit spectacolul!
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion...
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot, în Sectorul 3
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei...
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei doi: „M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva”