News

Marcel Ciolacu, despre noile restricții: ”Nu înțelegem de ce au fost luate cu o asemenea întârziere”

06.11.2020 | 16:16
Marcel Ciolacu despre noile restrictii Nu intelegem de ce au fost luate cu o asemenea intarziere
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu și-a exprimat mulțumirea că Guvernul a anunțat restricții noi, dar este deranjat de faptul că ele au fost luate cu întârziere.

Liderul PSD a vorbit vineri în Buzău, în deschiderea campaniei electorale. Acesta consideră că multe dintre măsuri trebuiau aplicate mult mai devreme.

ADVERTISEMENT

”Domnul Rafila ne anunță de 3 luni că trebuie să luăm aceste restricții mai ales în ceea ce privește transportul în comun,” a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu critică întârzierea restricțiilor

„Înțelegem necesitatea unor restricții. Domnul Rafila ne anunță de 3 luni că trebuie să luăm aceste restricții mai ales în ceea ce privește transportul în comun.

ADVERTISEMENT

Nu poate decât să ne bucure că guvernul anunță restricții, nu înțelegem de ce au trebuit luate cu o asemenea întârziere. Cu cât luăm decizii nu în timp real, cu atât restricțiile sunt mai dureroase”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a vorbit și despre alegeri, atacând veninos Guvernul Orban pe care-l consideră ”depășit în ceea ce privește criza sanitară și criza economică”.

ADVERTISEMENT

„Nu vor fi decizii politice în interiorul PSD în funcție de interesul partidului. Îmi mențin părerea: este cel mai incompetent și corupt guvern. Îi anunț că indiferent cât vor dori să sperie românii, românii deja știu că nu pot continua în următorii patru ani cu acest guvern. Nu cred că suntem atât de blestemați să mai stăm patru ani cu un asemenea guvern și condus de un prim-ministru depășit atât în ceea ce privește criza sanitară cât și criza economică”, a mai declarat Ciolacu.

De luni, 9 noiembrie, vor fi aplicate noi măsuri de restricție pentru răspândirea virusului. Printre altele vor fi închise școlile și piețele, masca va deveni obligatorie peste tot, iar între orele 23:00 – 05:00 va fi interzisă circulația fără un motiv serios.

ADVERTISEMENT

„Am avut astăzi aproape 10.000 de cazuri noi. Am avut și astăzi prea mulți care au decedat și trebuie să fim foarte realiști. Sunt necesare măsuri ferme pentru a controla extinderea pandemiei.” – Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT