News

Marcel Ciolacu, după incendiul de la Spitalul din Constanța: “Criminali! Asta sunteți!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a ieșit la atac la scurt timp după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța și îi acuză pe premier și pe foștii miniștri ai sănătății.
01.10.2021 | 15:54
Marcel Ciolacu dupa incendiul de la Spitalul din Constanta Criminali Asta sunteti
ADVERTISEMENT

Liderul PSD Marcel Ciolacu a făcut, vineri,  la scurt timp după incendiul din Secția ATI COVID, a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, o postare pe  pagina sa de Facebook, în care  iese  la atac și arată cu degetul către guvernanți.

Mai mult, președintele social-democraților face acuzații grave, începând de la șeful statului, premier și mergând până la o listă scurtă cu ultimii miniștri ai sănătății, numindu-i pe toți  criminali. De asemenea, Marcel Ciolacu afirmă că în guvernarea Dreptei au avut loc nu mai puțin de 12  incendii.

ADVERTISEMENT

12 incendii în guvernarea Dreptei

Criminali! Asta sunteți!

De când ați fost puși de Iohannis la conducerea României ați știut doar să dați din gură, doar să aruncați responsabilitatea pe alții, doar să promiteți iluzii. Nimic concret!

12 incendii și zeci de decese în spitalele de la Piatra Neamț, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balș și, acum, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța- toate în guvernarea Dreptei“, a scris Ciolacu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Îi acuză pe ultimii miniștri ai sănătății

De asemenea, liderul PSD face și un pomelnic al ultimilor miniștrii ai sănătății, pe care îi consideră vinovați de toate dramele:  “Miniștrii PNL și USR ai Sănătății, Tătaru, Voiculescu și Mihăilă, plus premierul Cîțu – voi sunteți principalii vinovați pentru toate dramele la care asistăm.“, a scris, vineri, pe Facebook,  liderul PSD, Marcel Ciolacu.

La final, Marcel Ciolacu își încheie apoteotic postarea pe Facebook: “Românii mor zilnic pentru că tot anul voi, PNL și USR, v-ați certat pe bani și pe funcții!“.

ADVERTISEMENT

Evident, printre  internauți au fost unii care au făcut comentarii nu tocmai plăcute pentru liderul social-democraților, unii atragându-i atenția asupra faptului că PSD nu ar trebui să se distanțeze de această situație și doar să arate cu degetul către alții, pentru că nici în guvernarea lor nu s-au construit spitalele promise și nici nu s-au adus îmbunătățiri sistemului sanitar.

Iohannis și Cîțu, în capul listei acuzaților

În cazul lui Marcel Ciolacu acest episod nu este primul în care s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis și a PNL . El  l-a mai acuzat pe șeful statului că pentru el nu există reguli și legi și că, alături de „lacheii PNL”, au doar privilegii, făcând referire la organizarea Congresului liberalilor în plin val patru.

ADVERTISEMENT

De altfel, Ciolacu a mai  catalogat  Congresul PNL, care a strâns în weekend-ul trecut  5000 de persoane, la Romexpo, drept “Festival al Sfidării Naționale”, „un focar de infecție! Și sanitar, și moral!”.

 

ADVERTISEMENT