News

Marcel Ciolacu, fotografia care a aruncat online-ul în aer! A încălcat reguli de protecție pentru care oamenii sunt amendați

23.05.2020 | 15:27
Marcel Ciolacu fotografia care a aruncat onlineul in aer A incalcat reguli de protectie pentru care oamenii sunt amendati
ADVERTISEMENT

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a postat o fotografie care a aruncat online-ul în aer! Șeful social democraților apare în imagine alături de secretarul general al partidului, Paul Stănescu, şi de liderii din zona Moldovei.

Marcel Ciolacu, fotografia care a aruncat online-ul în aer!

La puține momente după ce fotografia a fost urcată pe pagina de socializare a lui Ciolacu au apărut și reacțiile. Oamenii spune că șefii PSD nu respectă regulile impuse de autorităţi pe perioada stării de alertă.

ADVERTISEMENT

„Împreună cu prietenii şi colegii mei din Moldova. #Moldovafrumoasasisfanta #PSD #impreuna”, a descris Marcel Ciolacu fotografia în care apare, umăr la umăr, încălcând măsurile de distanţare socială alături de alte 10 persoane, toţi lideri ai Partidului Social Democrat.

A încălcat reguli de protecție pentru care oamenii sunt amendați

Nu e prima abatere pe care a avut-o Marcel Ciolacu. Chiar în urmă cu câteva zile, acesta a fost subiectul unei polemici publice din cauza faptului că a luat cuvântul în plenul Parlamentului fără să poarte masca de protecţie. „Am o deviaţie de sept”, a fost explicaţia liderului PSD.

ADVERTISEMENT

”Am înţeles că stăm foarte bine cu economia, cele trei zile ale prostiei vor marca pentru totdeauna guvernul pe care-l conduceţi, o prostie imensă pentru care astăzi mă aşteptam să vă daţi demisia.

Aţi pus în pericol viaţa tuturor românilor pentru că nu aţi fost în stare să trimiteţi în Parlament o lege la timp”, a afirmat atunci Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Potrivit acestuia, Guvernul Orban a făcut ”cea mai mare gafă politică de a Revoluţia încoace”. ”Aţi reuşit să stricaţi prin indolenţă şi incompetenţă criminal tot ce au reuşit românii în ultimele două luni. Singura regulă din aceste zile a fost bunul simţ al românilor”, a mai declarat Ciolacu.

”Amenzile şi restricţiile la nesfârşit nu reprezintă o soluţie, era nevoie de un parteneriat real care să se bazeze pe încredere şi nu pe minciuni, domnul Orban aţi pierdut încrederea populaţiei. (…) Domnule Orban, mă aşteptam să spuneţi iarăşi că PSD-ul este de vină. Nu vă mai crede nimeni aceste minciuni. Sunteţi de şase luni la guvernare. Guvernaţi odată!”, i-a transmis Ciolacu premierului.

ADVERTISEMENT

Ciolacu a spus că PSD a propus 28 de măsuri guvernului pe care acesta să le implementeze, iar dacă Executivul „nu va fi în stare” PSD le va adopta sub formă  de legi

”Niciodată nu am văzut un premier şi un politician mai slab ca dvs. Vă faceţi propriul partid de ruşine. (…) Aţi dat dovadă de o inconştienţă totală, românii nu mai pot fi minţiţi la nesfârşit. Uitaţi-vă în jur şi nu în gura lui Cîţu, economia e la pământ. Nu vă mai uitaţi la prostiile spuse de Cîţu”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

 

 

ADVERTISEMENT