News

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea va fi locul 1 la Senat pe București

05.10.2020 | 18:17
Marcel Ciolacu Gabriela Firea va fi locul 1 la Senat pe Bucuresti
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu anunță că Gabriela Firea rămâne om de bază în PSD și va avea un rol important la alegerile parlamentare din decembrie.

„Da, locul 1 la Senat pe București – doamna Gabriela Firea”, a spus șeful PSD, potrivit Mediafax.

ADVERTISEMENT

Referitor la Viorica Dăncilă, Ciolacu crede că ar trebui să candideze la rândul ei, dar decizia ar trebui să fie luată de organizația din Teleorman.

Marcel Ciolacu: Viorica Dăncilă ar trebui să candideze

„Ținând cont că a fost prim-ministru, cred că da, dar este decizia organizației din Teleorman”, precizează Ciolacu.

Gabriela Firea a declarat de curând că este firesc ca partidele să-și facă evaluări după orice alegeri. PSD-ul trece prin transformări după tensiunile din ultimele zile. Mai mulți oameni importanți s-au văzut pe ”liste negre”. Printre ei se află și baronii Marian Oprișan și Niculae Bădălău.

ADVERTISEMENT

„Este normal după orice scrutin partidele să-și facă propriile evaluări și analize. Cei care au câștigat, bravo lor, felicitări, vor fi avansați. În legătură cu cei care au pierdut, în cazul tuturor formațiunilor politice, deci și la noi, se va face o analiză a contextului în care au pierdut, scorul pe care l-au înregistrat și tot ceea ce s-a întâmplat în campanie.

Am dublat atât eu cât și colegii de la sectoare scorul de la europarlamentare, la 33%. Dar nu este nicio problemă. Dacă cineva îmi dorește capul, eu îl pun pe tipsie cu drag. Nu m-am agățat niciodată de funcții și acum ar fi ultimul lucru pe care l-aș face. Întotdeauna este loc de mai bine”, a declarat Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT

Încă primar în funcție, Firea le-a mulțumit susținătorilor pentru voturile de la alegerile locale.

  • ”O îmbrăţişare, o floare şi mii de mulţumiri celor 250 de mii de bucureşteni care m-au votat! Vă voi purta în suflet toată viaţa! Din păcate, din cei un milion opt sute de mii de alegători înscrişi în liste, au participat la vot doar 650 de mii.(…) Ce voi face in continuare? Voi încerca, după puterile mele, să apăr voturile cetăţenilor, adică esenţa democraţiei”, a scris Firea sâmbătă pe Facebook.
ADVERTISEMENT