News

Marcel Ciolacu i-a comparat pe politicienii români din opoziție cu ”Mirel din Turnu Măgurele”: ”Stai, te filmezi, nu ai nicio soluție”

Marcel Ciolacu a făcut o comparație între mai mulți politicieni români de opoziție și ”personajul” momentului din muzică, ”Mirel din Turnu Măgurele”.
29.02.2024 | 10:43
Marcel Ciolacu ia comparat pe politicienii romani din opozitie cu Mirel din Turnu Magurele Stai te filmezi nu ai nicio solutie
Politicienii români comparați de Marcel Ciolacu cu ”Mirel din Turnu Măgurele”: ”Se pricep la toate și nu vin cu nicio soluție”. Sursa foto: Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebrul ”Mirel din Turnu Măgurele, un ”personaj” apărut în piesa Macarena, interpretată de Erika Isak, a ajuns și în politică. Acesta a fost comparat de premierul Marcel Ciolacu cu mai mulți politicieni de opoziție.

Politicienii români comparați de Marcel Ciolacu cu ”Mirel din Turnu Măgurele”: ”Se pricep la toate și nu vin cu nicio soluție”

Prezent miercuri seara la o televiziune de știri, liderul PSD a declarat că pentru el nu este nicio diferență între George Simion, Cătălin Drulă, Dan Barna şi Dacian Cioloş. Ciolacu și-a comparat rivalii politici cu ”Mirel din Turnu Măgurele”, adică indivizi care ”se pricep la toate, dar nu vin cu nicio soluţie”.

ADVERTISEMENT

În opinia premierului României, nu există nicio diferență între George Simion și politicieni din Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, FD). Liderul AUR este arătat cu degetul de Marcel Ciolacu după vizita recentă în SUA. ”Nu ai nicio soluție, îți faci selfie la afișul cu Trump”, i-a reproșat liderul social-democrat rivalului său.

Ați văzut în ultimul timp de la Simion vreo soluție? Să aibă un dialog coerent cu ce se întâmplă în România? Am reușit să aducem stabilitate economică, soluții, e prima oară când a existat o voce puternică a României în UE.

ADVERTISEMENT

Vocea României e recunoscută acolo și aducem soluții. Eu nu fac nicio diferență între Simion, Cioloș, Barna, Drulă. Unu’ a lăsat un milion la vaccinuri, zero fonduri europene. Unul demola pe la metrou cu ranga.

Stilul e Mirel din Turnu Măgurele. Se pricep la toate și nu vin cu nicio soluție. E un sistem de victimizare, în care stai, te filmezi, nu ai nicio soluție, îți faci selfie la afișul cu Trump”, a spus Marcel Ciolacu, miercuri seara, la România TV.

ADVERTISEMENT

Cătălin Drulă, replică pentru Marcel Ciolacu

Unul dintre politicienii ironizați de Marcel Ciolacu a reacționat în această dimineață. Într-un mesaj pe Facebook, liderul USR, Cătălin Drulă a transmis că ”Marcel de la Buzău încearcă și o glumă de maidan și mă face Mirel din Turnu Măgurele”.

Drulă îl acuză pe premier că ”nu se pricepe la mai nimic. Și în bun spirit pesedist i s-a umflat capul de la funcție” și spune că va avea soarta lui Adrian Năstase.

ADVERTISEMENT

Dar la ce se pricepe Marcel? Tocmai ne-a dat cea mai mare inflație din Europa de departe pe luna ianuarie. Cele mai mari scumpiri. Economia aproape în recesiune. Taxe mai mari, birocrație sufocantă.

Antreprenorii sunt tratați drept infractori și amenințați cu arma de ANAF. Hăitașul lui Hayssam îi hăituiește pe întreprinzătorii români. Cam pe aici suntem, Marcele, dar e ok, în câteva luni o să mergi și tu după Adrian Năstase. Cam așa fac românii cu pesediștii cu cap umflat în marii ani electorali. După 20 de ani, se va repeta istoria”, mai adaugă liderul USR.

ADVERTISEMENT