News

Marcel Ciolacu îi răspunde lui Orlando Teodorovici, după ce a fost atacat: „Copiii spun lucruri trăznite”

23.06.2020 | 23:05
Marcel Ciolacu ii raspunde lui Orlando Teodorovici dupa ce a fost atacat Copiii spun lucruri traznite
Marcel Ciolacu critică Guvernul Orban pentru decizia de a amâna măsurile de relaxare promise la 1 iulie. Sursa foto: Inquam/ George Călin
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu i-a replicat lui Eugen Teodorovici, după ce fostul ministru al Finanțelor din guvernarea PSD îl atacase.

Scandalurile continuă în PSD înainte de Congres și, implicit, de alegerea unui președinte legitim.

ADVERTISEMENT

Eugen Teodorovici, actualmente senator PSD, vrea să candideze la președinția partidului, alături de Marcel Ciolacu și Vasile Dîncu.

Marcel Ciolacu îi răspunde lui Eugen Orlando Teodorovic, în scandalul momentului din PSD

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nu se gândește să-l excludă din partid pe Teodorovic după ce a fost atacat de acesta, însă are pretenția ca toate deciziile să fie luate în „interiorul partidului”.

ADVERTISEMENT

Și eu am avut păreri contrare cu Liviu Dragnea. Mi-am primit pedeapsa. Nu voi exclude din partid. Însă Eugen nu întelege că deciziile se iau în partid. Parca insista să ne spună că Copiii spun lucruri trăsnite. PSD a fost corect cu Eugen. Și ar trebui să se gândească la acest lucru. Eu îmi doresc să candideze la Congres. E democrație în partid”, a declarat Ciolacu.

Cu toate că întreaga suflare social-democrată așteaptă vești referitoare la un nou Congres, Ciolacu nu a avansat momentan o dată oficială pentru un asemenea eveniment.

ADVERTISEMENT

PSD trebuie să se prezinte cu o echipă definită, care să își asume alegerile. Sper să fie o echipă de viitor, cu un proiect coerent, care să fie o bază în discuțiile cu ceilalți parteneri: sindicate sau partide – ALDE și PRO Romania. NU e o urgență pentru români, nici pentru mine, în starea de alertă organizarea unui Congres”, a explicat Ciolacu, conform stiripesurse.

Marcel Ciolacu este susținut, momentan, de Gabriela Firea și Olguța Vasilescu, în timp ce Eugen Teodorovici îl are în spate pe Codrin Ștefănescu și, cel mai probabil pe Viorica Dăncilă.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Ion Cristoiu nu crede că Teodorovici ar avea șanse reale la alegerile pentru șefia șefia PSD, în condițiile în care este asociat cu Liviu Dragnea, un conducător comparat cu Ceaușescu în 1989.

Eugen Teodorovici îl acuzase pe Marcel Ciolacu că face blat politic cu Klaus Iohannis, lăsând să se înțeleagă că PSD are nevoie de un alt tip de lider.

„De peste 7 luni de zile conducerea interimară eu nu am văzut să fi marcat vreun gol în poarta PNL. Să încerce să facă opoziţie şi ce e bine pentru partid.. E departe de a fi ce trebuie (Ciolacu – n.r.). Noi am primit doar palme şi reproşuri. Azi, în loc să creştem PSD, pentru că oamenii sunt nemulţumiţi, nu facem asta”, a fost doar una dintre declarațiile lui Teodorovici la adresa lui Ciolacu.

ADVERTISEMENT