News

Marcel Ciolacu îl amenință pe Ludovic Orban: „PSD îi va da o lecție pe care s-o țină minte”

07.09.2020 | 15:58
Marcel Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban PSD ii va da o lectie pe care so tina minte
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu îl amenință pe Ludovic Orban că PSD îi „va da o lecție pe care s-o țină minte”.

Cu toate că moțiunea de cenzură din 31 august a fost un eșec, Ciolacu e convins că partidul pe care-l conduce se va descurca admirabil la alegerile din 27 septembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Ciolacu e convins că PNL va pierde mult după redeschiderea școlilor, în condițiile în care Guvernul Orban e depășit de situație.

Marcel Ciolacu îi amenință pe cei din PNL că PSD le va da o lecție pe care să o țină minte

Liderul PSD e revoltat pentru că Ludovic Orban pare interesat doar de alegeri și ignoră siguranța profesorilor sau a elevilor în momentul în care va începe școala.

ADVERTISEMENT

PSD îi va da o lecție lui Orban pe care s-o țină minte în aceste alegeri!

Toți candidații PSD sunt pregătiți și determinați să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie!

Mă așteptam însă ca premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condițiilor speciale în care se desfășoară. Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru ca populația să vină în siguranță la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forța PSD!

ADVERTISEMENT

Guvernul PNL a dat-o deja în bară cu deschiderea școlilor. Toate datele arată că va fi un mare fiasco!

Incompetenții din Guvern trebuie să iasă din logica de campanie în care au fost timp de 10 luni de zile și să ia măsuri clare atât pentru desfășurarea activităților școlare, cât și pentru organizarea corectă și în siguranță a alegerilor!”, a transmis Ciolacu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Părinții sunt terifiați în contextul în care școala ar putea începe în 14 septembrie, iar majoritatea localităților sunt total depășite de situație. Mai mult, Guvernul Orban nu își permite să ajute toate școlile din România, astfel că fiecare se descurcă cum poate în lupta cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT