Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Marcel Ciolacu, bucurie de nedescris în tribune la România – Ucraina 3-0: ”Victoria voastră a adus bucurie în casele românilor!” Update

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent în tribune la meciul România - Ucraina 3-0, iar la final i-a felicitat pe ”tricolori”.
Marcel Ciolacu bucurie de nedescris in tribune la Romania  Ucraina 30 Victoria voastra a adus bucurie in casele romanilor Update
Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent în tribunele stadionului din Munchen la partida România - Ucraina 3-0 de la EURO 2024, iar la final a ținut să-i felicite pe jucătorii lui Edi Iordănescu. Sursă foto: Facebook Guvernul României
ADVERTISEMENT

România joacă meciul de deschidere de la Euro 2024 cu Ucraina. Sunt aproximativ 30.000 de fani ai României în tribunele Allianz Arena, iar în tribunele arenei din Munchen și-au făcut loc multe personalități.

UPDATE: Ciolacu, mesaj pentru jucătorii naționalei

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent în tribunele stadionului din Munchen la partida România – Ucraina 3-0 de la EURO 2024, iar la final a ținut să-i felicite pe jucătorii lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

”Premierul Marcel Ciolacu: Mândru să fiu alături de echipa națională a României și de suporterii tricolorilor, la Campionatul European de fotbal de la Munchen. Bravo, băieți! Victoria voastră a adus bucurie în casele românilor!”, este mesajul apărut pe pagina de Facebook a Guvernului României.

Marcel Ciolacu, în tribune la România – Ucraina

La tribuna oficială, premierul Marcel Ciolacu a urmărit meciul alături de președintele FRF, Răzvan Burleanu. Primul ministru a fost la tribuna oficială alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, fost premier și el.

ADVERTISEMENT

Din lumea politică a fost și Rareș Bogdan. În zonă au stat și Mircea Lucescu și Gică Hagi, suporteri de lux ai naționalei României la primul meci de la Euro 2024. Alte nume importante din sportul românesc au fost prezente în tribune.

Marcel Ciolacu, în tribune la România - Ucraina. A stat alături de un fost premier, cu Mircea Lucescu și Gică Hagi
Marcel Ciolacu, în tribune la România – Ucraina. A stat alături de un fost premier, cu Mircea Lucescu și Gică Hagi. Sursa: sportpictures.eu

Dan Şucu, în tribune alături de familie

Patronul Rapidului, Dan Șucu, a fost prezent alături de familie la meciul dintre România și Ucraina. El a declarat înainte de meci că și-ar dori o victorie cu 1-0 și nu contează cine marchează.

ADVERTISEMENT

Dar, așteptările patronului rapidist au fost depășite de echipa națională a României. “Tricolorii” au avut o primă oră de vis la Munchen, în care şi-au umilit adversara mult mai bine cotată.

Nicu Stanciu a deschis scorul în minutul 29 cu o bombă în vinclul porţii lui Lunin. Imediat după pauză, Răzvan Marin a marcat cu un nou gol din afara careului, profitând şi de o gafă a lui Lunin, care a scăpat mingea în poartă.

ADVERTISEMENT

Ucraina, KO într-o oră!

Apoi, în minutul 57, Denis Drăguş a dat lovitura de graţie. Atacantul a marcat în poarta lui Lunin după o pasă venită de la Dennis Man şi tabela arăta un neverosimil 3-0, cu o jumătate de oră rămasă de jucat.

Mai multe personalităţi importante din showbiz şi televiziune au venit la Munchen pentru a asista live la primul meci al României la Euro 2024. Capitala Bavariei a fost asaltată de fanii români, în ultimele zile.

De altfel, România a intrat cu 1-0 în meciul cu Ucraina, încă de la imn. Cei 30.000 de suporteri tricolori au creat o atmosferă extraordinară pe Allianz Arena, românii dominând autoritar şi în tribune.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

ADVERTISEMENT
350.00 este cota BETANO ca România să câștige EURO 2024