Alegeri 2024

Marcel Ciolacu, în vizită pe șantierul DN7 în județul Dâmbovița. Sprijin „decisiv” al liderului PSD pentru extinderea tronsolului „Bâldana-Titu”

Marcel Ciolacu, pe șantierul lucrărilor de extindere a DN7 „Bâldana-Titu”. Investiția este de aproximativ 242 de milioane de lei, arată PSD
13.05.2024 | 20:49
Marcel Ciolacu in vizita pe santierul DN7 in judetul Dambovita Sprijin decisiv al liderului PSD pentru extinderea tronsolului BaldanaTitu
Liderul PSD a vizitat șantierul extinderii la patru benzi a tronsonului DN7 „Bâldana-Titu” / Foto: Facebook, Corneliu Ștefan
ADVERTISEMENT

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, luni, în județul Dâmbovița, lucrările de extindere a DN7 „Bâldana-Titu”, tronson care se va extinde la patru benzi, a anunțat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„Sprijinul decisiv al Guvernului Marcel Ciolacu”

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, luni, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, șantierul extinderii la patru benzi a lucrărilor de pe tronsonul DN7 „Bâldana-Titu”.

ADVERTISEMENT

Corneliu Ștefan a afirmat, într-o postare pe contul Facebook, că acest proiect de modernizare a porțiunii de drum de 21,4 kilometri a beneficiat de sprijinul decisiv al Guvernului Marcel Ciolacu și al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Astăzi, alături de premierul României, Marcel Ciolacu, am mers pe șantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu. Este important să menționăm că proiectul de modernizare a celor 21,4 km ai drumului a fost posibil datorită sprijinului decisiv al Guvernului României, condus de Marcel Ciolacu, și al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu”, a scris Corneliu Ștefan.

ADVERTISEMENT

Noi poduri construite și reabilitate

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a precizat că investiția este una de eproximativ 242 de milioane de lei și în cadrul acesteia se vor construi noi poduri, se vor reabilita cele existente și vor fi amenajate parcări de durată scurtă pe ambele părți.

„Investiția, așteptată din 2007 de întreg județul, se ridică la aproximativ 242 de milioane de lei și prevede, de asemenea, construirea a patru poduri noi, reabilitarea altor trei, dar și amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părți”, se arată în postarea lui Corneliu Ștefan.

ADVERTISEMENT

Alte lucrări de extindere în viitorul apropiat

Președintele CJ Dâmbovița, care candidează din partea social-democraților la un nou mandat, a mai informat că în următoarea perioadă va începe șantierul pentru lucrările de extindere la patru benzi și la tronsonul de 44 kilometri lungie a DN& „Bâldana-Târgoviște”, un proiect ce are o valoare de un miliard de lei.

„Tot cu susținerea Guvernului, în perioada următoare, vor începe și lucrările de extindere la patru benzi a celor 44 de km ai drumului național DN71 Bâldana-Târgoviște. Valoarea proiectului este aici de un miliard de lei.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, avem semnat contractul de proiectare și execuție prin care vom moderniza cei 58,8 km ai drumului național DN71, care leagă Târgoviștea de Sinaia.

Modernizarea celor peste 124 km de drumuri naționale care străbat județul Dâmbovița se ridică la aproximativ 535 de milioane de euro, iar impactul economic va fi unul major”, a precizat Corneliu Ștefan.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din...
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din SRI
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul...
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul auto după meciul Generației de Aur
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”