Alegeri 2024

Marcel Ciolacu îndeamnă tinerii să creadă în Europa. ”PSD este cel mai european partid din România”

Președintele PSD spune că tinerii trebuie să creadă în România europeană și că partidul pe care îl conduce este cel mai european din țară.
09.05.2024 | 22:23
Marcel Ciolacu indeamna tinerii sa creada in Europa PSD este cel mai european partid din Romania
Marcel Ciolacu spune că PSD este cel mai european partid din România Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu spune că îndemnul său este ca tinerii să militeze în continuare pentru ca România să continue să profite de apartenența la Uniunea Europeană.

Marcel Ciolacu îndeamnă tinerii să creadă în Europa

Președintele PSD a participat la  o întâlnire cu reprezentanți ai PES activists România unde a discutat despre parcursul și viitorul european al României.

ADVERTISEMENT

„Partidul Social Democrat este cel mai european partid din România și singurul care are în interiorul său o structură responsabilă de dezbaterile și temele europene.

M-am întâlnit astăzi cu aproape 200 dintre membrii noștri interesați de subiectele europene, din cadrul PES activists România, mulți dintre ei tineri, și am fost bucuros să constat entuziasmul lor și dorința de a lucra împreună pentru ca țara noastră să fie mai puternică în Uniunea Europeană.

ADVERTISEMENT

I-am îndemnat pe tineri să creadă în România Europeană și să militeze în continuare pentru ca țara noastră să profite de apartenența noastră la UE și să se afirme în structurile europene”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu a mai declarat în cadrul dezbaterii că România se prăbușește dacă nu mai are acces la fondurile europene şi dacă nu implementează reformele UE.

ADVERTISEMENT

„Eu, ce îmi doresc în primul şi în primul rând este o normalitate europeană. Încă ne chinuim să găsim politic acea stare care să creeze o normalitate în România.

Calea cu populismul, calea cu trebuie să mergem la Bruxelles, să batem cu pumnul în masă ca să obţinem a numite lucruri sau să ne facem auzit, sau să facem vreun miting în faţă la Comisie, la Consiliu, nu reprezentă pe nimeni şi nu reprezintă un popor precum România. (…)

ADVERTISEMENT

Sustenabilitatea economică a României, în acest moment, se bazează pe fondurile europene. Când ţipă câte unul pe stradă, sau la TV sau în Parlament, trebuie să le răspundem foarte clar că România se prăbuşeşte dacă nu mai are acces la fondurile europene şi dacă nu implementează reformele UE.

Cu toţii ne-am dorit o ţară ca afară, eu sunt unul dintre cei care la aderare şi după Revoluție cel mai important lucru a fost să merg în afară”, a mai spus președintele PSD.

PES activists este o rețea europeană care reunește membrii și simpatizanții partidelor socialiste, social-democrate şi laburiste europene membre ale Partidului Socialiștilor Europeni (PES).

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Vin vremuri îmbelșugate pentru aceste zodii. Își vor umple buzunarele
Vin vremuri îmbelșugate pentru aceste zodii. Își vor umple buzunarele
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”