Alegeri 2024

Marcel Ciolacu, ironic la adresa lui George Simion: ”E ca în bancul cu Radio Erevan”

Premierul l-a ironizat pe liderul AUR spunând că demersul său de a merge la Parchetul General pentru a se cere audiat este ca într-un banc cu Radio Erevan.
07.06.2024 | 22:17
Marcel Ciolacu ironic la adresa lui George Simion E ca in bancul cu Radio Erevan
Marcel Ciolacu l-a ironizat pe George Simion Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu l-a luat peste picior pe George Simion, după circul făcut vineri de liderul AUR la Parchetul General. Premierul a declarat că Simion se solicită singur la Parchet, se autodenunţă, „poate poate l-o întreba cineva de sănătate”.

Marcel Ciolacu, ironic la adresa lui George Simion

În declarația sa despre acțiunile șefului AUR, președintele PSD a amintit de un banc cu radio Erevan și răspunsul la întrebarea: „tovarășul Ceaușescu a fost ilegalist?”.

ADVERTISEMENT

„Stau și mă uit de două zile la abordarea unui om politic la televizor care singur se solicită la Parchet, singur își face autodenunțuri, poate poate cineva l-o întreba de sănătate ca să creeze și el o emoție înainte de alegeri.

Mi-aduc aminte și cred că știți bancul pe timpul lui Ceaușescu, când întreabă la radio Erevan: ‘domnule, tovarășul Ceaușescu a fost ilegalist?’. Răspunsul era: ‘tovarășul Ceaușescu a fost semi-ilegalist. Adică cum? El se pitea, dar nu îl căuta nimeni’.

ADVERTISEMENT

În aceeaşi paradigmă e domnul Simion acum. El stă în stradă şi în faţa Parchetului, cere să fie audiat el neavând nicio calitate şi necăutându-l nimeni. Exact bancul cu radio Erevan”, a declarat Marcel Ciolacu pentru România TV.

Întrebat dacă i se pare că George Simion e cel mai mare rău al României, liderul PSD a răspuns: „Nu. Dar România nu mai are nevoie de acest circ”.

ADVERTISEMENT

George Simion a mers la sediul Parchetului General solicitând să fie audiat de către procurorul de caz, în dosarul privind posibila falsificare a semnăturilor pentru Silvestru Şoşoacă, în ciuda faptului că nu are nicio calitate în dosar.

Simion, care a anunțat că intră în greva foamei, a fost scos din holul clădirii Parchetului General de către jandarmi. Liderul AUR a anunţat că nu va pleca şi va organiza un mare protest în faţa sediului PÎCCJ, acuzând totodată forţele de ordine de comiterea unui abuz.

ADVERTISEMENT