ADVERTISEMENT
News

Marcel Ciolacu lansează acuzații grave la adresa Guvernului Cîțu: „În prima săptămână au dat deja cinci țepe uriașe”

Autor: Bogdan Solomon | 04.01.2021 | 12:40
Marcel Ciolacu lansează acuzații grave la adresa Guvernului Cîțu: „În prima săptămână au dat deja cinci țepe uriașe”
Liderul PSD susține că actualul Executiv condamnă România la sărăcie. Sursa foto: Colaj Fanatik

Nici nu am intrat bine în noul an, că în spațiul public au și început să apară primele critici la adresa Guvernului Cîțu, învestit în Parlament cu doar două zile înainte de Crăciun. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Marcel Ciolacu devoalează cele cinci „țepe uriașe” date românilor chiar în prima săptămână de guvernare.

ADVERTISEMENT

Potrivit acestuia, măsurile luate sau anunțate de actualul Executiv nu fac altceva decât să condamne salariații la sărăcie, să amâne creșterea pensiilor și să împingă IMM-urile și afacerile românești pe marginea prăpastiei.

Guvernarea Țeparilor care mint, fură și taie venituri nu poate scoate România din criză! PNL și USR+ au promis prosperitate, dar le oferă românilor doar austeritate”, susține liderul Partidului Social Democrat.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu pune tunurile pe Guvernul Cîțu la început de an

În prima săptămână de guvernare, noua putere a dat deja cinci țepe uriașe românilor! După alegeri, tot ce era promisiune a devenit agresiune!

Guvernul Dreptei își bate joc de 5 milioane de pensionari. Anul trecut, PNL le dădea pensionarilor o majorare de doar 14% înaintea alegerilor și promitea că le va mări pensiile cu diferența până la 40% în 2021.

ADVERTISEMENT

Realitatea lui Cîțu este că pensiile NU vor crește decât din septembrie, cu un procent infim, care nu acoperă majorările de prețuri la alimente, medicamente și utilități. V-au mințit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei sărăcește 5,5 milioane de salariați. Veniturile lucrătorilor din sectorul public îngheață în acest an. În sectorul privat, nici vorbă de promisiunea USR “Zero Taxe pe salariul minim”!

ADVERTISEMENT

Vor fi taxe, iar salariul minim crește cu doar 2 lei pe zi, sumă ce nu acoperă nici măcar măștile de protecție. Peste 1,4 milioane salariați sunt trimiși înapoi în sărăcie extremă, sunt lăsați să moară de foame. V-au mințit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei umilește peste 215.000 profesori. În ultimul an, v-au spus permanent că vor fi crescute salariile profesorilor, că se va respecta legea și că sunt prevăzuți banii în buget.

ADVERTISEMENT

În august, minciuna a fost demascată: educația nu mai era o prioritate, majorările au fost amânate. Astăzi vin și vă spun că nici în 2021 salariile profesorilor nu vor crește. V-au mințit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei condamnă IMM-urile și antreprenorii români. Au desființat Start-Up Nation, program de succes pentru mii de companii locale. În plus, de 6 luni, Guvernul promite granturi de investiții între 50.000 și 200.000 euro din fonduri europene pentru IMM-uri din industria alimentară, panificație, auto, energie și construcții. Niciun leu nu a ajuns până acum în conturile vreunei companii mici și mijlocii! V-au mințit, v-au păcălit!

ADVERTISEMENT

Guvernul Dreptei calcă în picioare Justiția. Au făcut referendum simultan cu prezidențialele din 2019 pentru ca legile justiției să nu mai poată fi schimbate prin OUG. Acum, chiar înainte de Revelion, pe șest, au dat OUG prin care modifică legile justiției!

O adevărată hoție de voturi de la cei care au promis exact contrariul! V-au mințit, v-au păcălit! Guvernarea Țeparilor care mint, fură și taie venituri nu poate scoate România din criză! PNL și USR+ au promis prosperitate, dar le oferă românilor doar austeritate!”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!