News

Marcel Ciolacu, mesaj ferm despre moțiunea de cenzură! „Ea trece 100%. Momentul este o decizie politică. În prezent, PSD are 204 voturi”

13.07.2020 | 15:55
Marcel Ciolacu mesaj ferm despre motiunea de cenzura Ea trece 100 Momentul este o decizie politica In prezent PSD are 204 voturi
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj ferm despre moțiunea de cenzură! Astfel, liderul interimar al PSD spune că aceasta va fi depusă în momentul în care există garanţia 100% că va trece.

Mai mult de atât, Ciolacu recunoaște că există tot felul de calcule. Concret, în prezent, PSD are 204 voturi, dar ca să să fie adoptată moțiunea, sunt necesare 223 de voturi în Parlament.

ADVERTISEMENT

Interesant este că PSD are deja scris textul moțiunii. S-a ocupat chiar senatorul Șerban Nicolae, cel care i-a transmis lui Ciolacu prima formă.

Ce spune Marcel Ciolacu despre moțiunea de cenzură!

„Depunerea moţiunii de cenzură ţine de mai mulţi factori. În primul rând să treacă. Eu am spus că în momentul când vom depune moţiunea, ea trece 100%.

ADVERTISEMENT

Momentul e o decizie politică. În acest moment PSD are 204 voturi. Ca să treacă trebuiesc 223”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat la finalul CEx al PSD când va fi depusă moţiunea de cenzură.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat și că se bucură că are un contracandidat pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii, în persoana lui Eugen Teodorovici. Întrebat despre data Congresului Ciolacu a afirmat că există alte priorităţi în acest moment pentru partid.

ADVERTISEMENT

”Să terminăm cu carantina, cred că-s mai importante. Mă bucur. Eu i-am cerut public să candideze”, a mai declarat Ciolacu.

Întrebat când va avea loc Congresul, Ciolacu a precizat: ”Când va fi o prioritate pentru români şi pentru partid. În acest moment am avut alte decizii prioritare. Mă bucur că domnul Eugen Teodorovici e contracandidatul meu”.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Eugen Teodorovici a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD.  Până recent, Marcel Ciolacu a susţinut în repetate rânduri că PSD trebuie să aibă o conducere legitimă înaintea alegerilor din acest an.

 

 

 

ADVERTISEMENT