News

Marcel Ciolacu: Pe 17 august depunem moțiunea de cenzură împotriva guvernului. Liderul PSD spune că România este o ”țară în derivă”

12.08.2020 | 17:52
Marcel Ciolacu Pe 17 august depunem motiunea de cenzura impotriva guvernului Liderul PSD spune ca Romania este o tara in deriva
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, Preşedintele Camerei Deputaţilor, a anunţat, miercuri, că PSD va depune în 17 august moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Liderul interimar de la PSD, susţine că România este în derivă şi are un guvern cu “zero credibilitate”.

ADVERTISEMENT

“PSD nu va permite ca România să se scufunde în incompetenţa şi hoţia patronată de Guvernul pe care îl conduceţi. Pe 17 august Partidul Social Democrat va depune moţiunea de cenzură. Considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie, în funcţie de faptele fiecăruia”, a afirmat liderul PSD

Pe 17 august se depune moțiunea de cenzură. Ce spune liderul PSD

Ciolacu a afirmat că, după 9 luni de guvernare liberală, România este “o ţară în derivă”. Preşedintele Camerei Deputaţilor crede că PNL a fost interesat doar de alegeri.

ADVERTISEMENT

“Un haos imens cu o economie pusă la pământ şi cu şomaj galopant, asta este România după 9 luni de guvernare liberală, o ţară în derivă cu un guvern cu zero credibilitate, un guvern în care miniştrii se contrazic unul pe celălalt spre disperarea românilor care nu mai înţeleg nimic”, a declarat Ciolacu.

“Domnule Orban, de când v-aţi instalat la putere şi până astăzi nu v-a păsat nici măcar o secundă nici de sănătatea românilor, nici de traiul lor de zi cu zi. Aţi avut o singură obsesie: alegerile anticipate, pentru aţi sacrificat tot, mai puţin dorinţa de a acumula bogăţie şi putere, în timp ce românii erau închişi în case. Aţi devalizat bugetul României în mod repetat, sute de milioane de euro au ajuns în buzunarele prietenilor şi firmelor de partid, fără transparenţă, fără respectarea legilor, fără competiţie corectă.”, i-a transmis Ciolacu lui Orban.

ADVERTISEMENT

“Ar trebui să vă crape obrazul de ruşine. Aţi vămuit sănătatea fiecărui român ca să aveţi bani pentru partid şi pentru propriile buzunare. Un prejudiciu de peste 650 de milioane lei, peste 800 de abateri constatate de Curtea de Conturi doar în starea de urgenţă. Dumnezeu ştie ce a urmat în următoarele 60 de zile în stările de alertă. Asta este România condusă de dumneavoastră”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

El i-a mai transmis premierului că trebuie să-și asume clar organizarea alegerilor locale în condiţii de siguranţă şi să le transmită românilor cum vor merge copiii lor la şcoală pe 14 septembrie.

ADVERTISEMENT