News

Marcel Ciolacu, prima reacție după ce i s-a făcut rău. Președintele PSD, dus de șofer la spital

10.05.2020 | 13:19
Marcel Ciolacu prima reactie dupa ce i sa facut rau Presedintele PSD dus de sofer la spital
ADVERTISEMENT

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a oferit o primă reacție după ce i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă în care prezenta un program de relansare economică a României.

Marcel Ciolacu, prima reacție după ce i s-a făcut rău

După ce a așteptat ambulanța la sediul PSD, Marcel Ciolacu a decis să plece la spital cu mașina proprie, condusă de șoferul personal. Din primele informații, el a mers la Spitalul Militar Central pentru un control.

ADVERTISEMENT

La ieșirea din sediul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu a fost așteptat de jurnaliști și le-a transmis că se simte mai bine. De altfel, el a părăsit pe picioarele sale sediul PSD.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut o conferință de presă în care a lansat un program pentru relansarea economiei României, dar la un moment dat  i s-a făcut rău și după momente de confuzie a plecat la spital.

ADVERTISEMENT

PSD propune un pachet cu 28 de măsuri pentru repornirea economiei

Marcel Ciolacu, în vârstă de 52 de ani, a început la un moment dat să tremure și era palid la față. El s-a prăbușit peste pupitru și a avut nevoie de intervenția unei persoane din apropiere. Conferința a fost întreruptă, iar jurnaliștii au fost evacuați din sală.

Înainte să i se facă rău în timpul conferinței de presă în care a lansat programul ”Repornim România”, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a desființat pe Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Pachetul pe care îl propune PSD conţine 28 de măsuri, care asigură repornirea activităţii economice pentru sectoarele cele mai afectate de covid-19  care poate fi finanţat din fonduri interne – 50 la sută şi europene – 50 la sută şi care va costa mai puţin de 8 la sută din PIB.

Printre propunerile anunţate de liderul PSD se numără acordarea de 2.250 timp de trei luni pentru angajatori si 1.000 de lei pentru angajaţi tot pe trei luni, în cazul firmelor care fac angajări în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Victor Ciutacu a lansat un comentariu violent la adresa celor din serviciul de ambulanță, care s-au mișcat foarte greu, spunând că serviciul 112 funcționează foarte prost și nu e de mirare că oamenii obișnuiți trebuie să aștepte deseori o perioadă lungă până ajunge SMURD-ul.

ADVERTISEMENT