News

Marcel Ciolacu, replică dură pentru Klaus Iohannis! „Un om politic măcinat de ură, confuz și cu accente evident extremiste”. Video

07.05.2020 | 20:30
Marcel Ciolacu replica dura pentru Klaus Iohannis Un om politic macinat de ura confuz si cu accente evident extremiste Video
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, omul care conduce PSD după debarcarea Vioricăi Dăncilă, a oferit o replică dură pentru Klaus Iohannis! Liderul interimar al social democraților a reacționat în urma atacurilor venite de la șeful statului.

Marcel Ciolacu, replică dură pentru Klaus Iohannis!

Marcel Ciolacu spune că actualul președinte nu se mai comportă ca un șef de stat, ci ca un lider PNL. Mai mult de atât, prin criticile aduse CCR și Parlamentului, Iohannis „slăbește democrația și netezește drumul către un trecut pe care ni-l doream uitat” în viziunea lui Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Președintele Partidului Social Democrat crede că Iohannis „își dorea să fie premierul adus de mână de PSD”.

Marcel Ciolacu la sediul PSD – 07.05.2020

Declarație de presă susținută de președintele interimar al #PSD, Marcel Ciolacu, la sediul PSD

Posted by Partidul Social Democrat on Thursday, May 7, 2020

„Un om politic măcinat de ură, confuz și cu accente evident extremiste”

„În ultimele două luni, am văzut cea mai mare schimbare la un om politic în România. De la un președinte care se ruga de PSD să-i voteze guvernul Orban, la un om politic măcinat de ură, confuz și cu accente evident extremiste.

ADVERTISEMENT

Astăzi Iohannis ne-a arătat încă o dată că este doar președintele PNL. El nu se mai comportă ca un Președinte al României.

Ultimele ieșiri publice mi-au arătat că a apucat pe o cale greșită. Iohannis este un politician cu accente de dictator, care trebuie să aibă mereu dreptate.

ADVERTISEMENT

Iohannis trebuia să fie garantul Constituției, dar el atacă în continuu instituții fundamentale ale statului precum Parlamentul și Curtea Constituțională. Prin asta, Iohannis slăbește democrația și netezește drumul către un trecut pe care ni-l doream uitat.

Iohannis nu este un partener instituțional. Este doar un alt politician de la PNL care a preferat un loc cald la Cotroceni deși în trecutul pe care îl blamează își dorea să fie premierul adus de mână de PSD.

ADVERTISEMENT

De două luni de zile așteptam de la Iohannis și guvernul pe care îl conduce un program de relansare a economiei. Avem peste un milion de șomeri, majoritatea oamenilor mai au bani să supraviețuiască doar o lună de zile.

Populația nu este testată, firmele se închid în fiecare zi și aruncă sute de mii de oameni în șomaj. Guvernul nu mai este credibil și nu se mai poate împrumuta. Guvernul, în curând, nu mai are bani de salarii și pensii. Mai mult, PNL și Guvernul se folosesc de pandemie ca să fure prin firmele de casă.

Deși românii se confruntă cu aceste probleme în fiecare zi, Iohannis nu vorbește despre un proiect de relansare a economiei! Nici în seara asta nu am auzit nimic despre asta. Niciun cuvant. Vorbește doar de PSD.

La fiecare ieșire, nu vedem decât o revărsare de ură și o batjocură la adresa românilor care așteaptă soluții pentru ceea ce pun mâine pe masă, pentru locurile lor de muncă, pentru familiile lor. V

edem un președinte disperat să apere un Guvern incompetent și incapabil să vină cu un proiect care să protejeze veniturile românilor.

România se confruntă cu o pandemie și cu o criză economică gravă. De șase luni de zile, PNL este la guvernare. PSD este în opoziție. Nu mai aruncați vina pe alții. Aveți toată puterea! Guvernați! Luați măsuri pentru români”, a transmis Marcel Ciolacu într-un mesaj video

 

 

ADVERTISEMENT