ADVERTISEMENT
News

Marcel Ciolacu, revoltat de întâlnirea dintre Iohannis și Nicușor Dan de la Cotroceni: ”Timp de 4 ani de ce nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea să îl intereseze problemele bucureştenilor?”

Autor: Robert Cristea | 24.09.2020 | 15:39
Marcel Ciolacu, revoltat de întâlnirea dintre Iohannis și Nicușor Dan de la Cotroceni: ”Timp de 4 ani de ce nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea să îl intereseze problemele bucureştenilor?”
Marcel Ciolacu este revoltat de întânirea dintre Iohannis și Nicușor Dan de la Cotrocen. Foto: Inquam Photos / George Calin

Marcel Ciolacu este indignat că Președintele Iohannis s-a întâlnit la Palatul Cotroceni cu Nicușor Dan înainte de alegerile locale.

ADVERTISEMENT

”Cred că la Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie”, a afirmat liderul PSD. Acesta îl acuză pe Klaus Iohannis că nu a fost interesat până acum de problemele bucureștenilor.

Ludovic Orban şi Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni. Cei doi s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

„Cred că la Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie. Dacă dumneavoastră vi se pare normal ca preşedintele României să transforme această oborabilă instituţie în sediu de campanie, atunci asta e România normală pe care ne-a promis-o.

Eu ştiţi ce întrebare aş avea la domnul Iohannis? Timp de 4 ani de ce nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea să îl intereseze problemele bucureştenilor şi cum să se implice un preşedinte în haină constituţională şi să ajute problemele bucureştenilor şi cu două zile înainte chemi la Cotroceni şi te transformi în sediu de campanie?”, a afirmat Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Declarațiile liderului PSD au venit într-o conferinţă de presă susținută la Spitalul mobil Leţcani din judeţul Iaşi.

Administraţia Prezidenţială a precizat că Klaus Iohannis a lăudat soluțiile propuse de candidatul dreptei Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

„Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de  problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung.

Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, a declarat Administrația Prezidențială.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!